نکوداشت

تجلیل از سلحشور

مراسم تجلیل از ۳۳ سال فعالیت هنری فرج‌الله سلحشور، کارگردان تلویزیون با حضور شخصیت‌ها و چهره‌های سیاسی، فرهنگی و هنری زیادی به میزبانی خبرگزاری فارس برگزار شد.
کد خبر: ۸۰۲۶۴۷

محمدحسین صفارهرندی و سیدمحمد حسینی وزرای سابق و اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی، مجتبی رحماندوست، سیدمهدی هاشمی و حجت‌الاسلام حمید رسایی نمایندگان مجلس شورای اسلامی، آیت‌الله قرهی مدیر مدرسه علمیه امام مهدی(عج)، محمد احسانی و مهدی فرجی مدیران فعلی و سابق شبکه یک تلویزیون، محمدعلی رامین و محسن پرویز معاونان سابق وزارت ارشاد، سردار آزادی معاون فرهنگی سازمان بسیج، دکتر علی محمد نایینی جانشین معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری تهران، گلعلی بابایی رئیس سازمان ادبیات بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس، سعید حدادیان شاعر و مداح شهیر اهل بیت(س)، محسن علی‌اکبری تهیه‌کننده، شهریار بحرانی کارگردان، جمال شورجه کارگردان، جهانگیر الماسی بازیگر، رضا توکلی بازیگر، حسین زندباف تدوینگر، یوسف مرادیان بازیگر، لیلا بلوکات بازیگر و سیدمسعود شجاعی طباطبایی رئیس خانه کاریکاتور همه و همه به بزرگداشت این کارگردان آمدند و تقریبا اکثرشان از کارنامه مثبت سلحشور سخن گفتند.

در این مراسم سیدنظام‌الدین موسوی، مدیرعامل خبرگزاری فارس به عنوان میزبان اصلی مراسم، گفت: این مراسم در حقیقت قدردانی از چهره‌ای است که حق بزرگی بر گردن هنر این مرز و بوم دارد و دوستان ما برای برگزاری این مراسم واژه‌ای به نام علمدار را برای ایشان انتخاب کردند.

سخنران بعدی این مراسم محمدحسین صفار هرندی بود که گفت:‌ افراد بسیاری را دیده‌ایم که در گذر زمان افکار و عقایدشان تغییر می‌کند، اما در این بین تعداد انگشت‌شماری هستند که با گذشت سال‌ها هیچ تغییری نکرده‌اند و من در این مراسم می‌خواهم به جناب سلحشور بگویم شما اصلاً در این سال‌ها تغییر نکرده‌اید.

همچنین شهریار بحرانی در آیین نکوداشت 33 سال فعالیت هنری فرج‌الله سلحشور بیان کرد: مرحله به مرحله که جلو رفتیم متوجه شدیم شیرینی و حلاوتی که آقای سلحشور در کارهای قرآنی طی می‌کنند یعنی چه. کار قرآنی که با تفکر و ایمان و به دور از جنجال‌های سینما و سینمای غرب است یعنی چه و تازه فهمیدیم چرا آقای سلحشور در این راه بوده و خیلی هم موفق شده است.

جهانگیر الماسی هم در این مراسم گفت: بعد از انقلاب اسلامی کارهای دینی و مذهبی بسیاری ساخته شد، اما پیش از انقلاب و در جوی که در آن زمان برپا شده بود، اگر فردی نگاه دینی و اعتقادی داشت در برخی اوقات از محافل طرد می‌شد، اما افرادی بودند که در همان زمان با پشتوانه و معارف دینی کار می‌کردند و این طرد شدن‌ها هیچ تأثیری در اعتقادات آنها نداشت که یکی از آنها فرج‌الله سلحشور بود.

سیدمحمد حسینی،‌ وزیر ارشاد دولت دهم نیز در آیین نکوداشت سلحشور گفت: وادی هنر به‌گونه‌ای است که افراد زیادی وارد آن شده و از طریق تهدید و تطمیع مجذوب و مرعوب آن می‌شوند؛ بعد از انقلاب نیز گلوگاه‌ها در اختیار کسانی بود که به رشد و شکوفایی هنر انقلابی و دینی توجهی نداشتند و می‌خواستند فیلم و هنرمند را در اردوگاه خود وارد کنند. از طرفی هم جوایز جشنواره‌ها باعث می‌شود افراد ضعیف‌النفس و جوانان به آنها جلب شده یا از طریق هتاکی و تهدید آنها را تسلیم خود کنند یا این که سکوت کرده و سرشان به کار خودشان گرم شود. از این رو از آقای سلحشور تشکر می‌کنیم که آثار ارزشمندی ساخت و افتخار سینمای ایران است. سلحشور هم در بزرگداشتش گفت: به عقیده من فیلمسازی موجود در کشور ما فیلمسازی جمهوری اسلامی نیست. فیلمسازی‌ای است که اگر دشمن ما تمام سنگرهای اقتصادی، سیاسی، بهداشتی و تجاری را به ما سپرده باشد سینما را به ما نسپرده است. هنوز سینمای ما را غرب و هالیوود رهبری می‌کند.

در پایان مراسم هم بسیاری از شخصیت‌هایی که از آنها نام برده شد، روی سن آمدند و هدایایی به سلحشور اهدا کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها