پژوهشگران در جدیدترین مطالعات خود دریافتهاند نوشیدن یک فنجان چای میتواند تنها در عرض 30 ثانیه میزان فعالیت مغز را تا حد بسیار زیادی افزایش دهد.
بر اساس تحقیقات، فعالیتهای عصبی تنها نیم ساعت پس از نوشیدن چای تا حد زیادی افزایش مییابد.
بررسیها نشان میدهند، پژوهشگران این اثر را به خاطر وجود آنتی اکسیدان های موجود در چای سبز و سیاه مشهور به فلاونوئیدها میدانند.
بر اساس آخرین مطالعات محققان دانشگاه نیوکاسل الگوهای «Brainware» پس از نوشیدن چای دارای عملکردهای بسیار قوی و اثر گذاری میشود.
نوشیدن چای هر دو نوع آن سیاه و سبز میتواند همچنین سبب کنترل التهاب بدن، ارتقای عملکرد رگهای خونی و نیز کاهش گرفتگی عروق خونی شود.
چای همچنین باعث کاهش ابتلا به حمله قلبی، عدم ابتلا به دیابت نوع 2 و یا جلوگیری از پیشرفت آن و نیز جلوگیری از بروز پیری در افراد میشود.(باشگاه خبرنگاران)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد