این مولکول های ضد سرطانی با نام «کاتچین» (از خانواده فلاونوئیدها) یک سوم وزن برگ چای را تشکیل میدهند.
آنان می گویند: کاتچین ها یک ویژگی خاص دارند و آن قابلیت حمله به تعداد زیادی از فرآیندهایی است که در پیشرفت سلول های سرطانی به کار گرفته میشوند. کاتچین بیشتر از هر ماده حاوی «EGCG» (اپگالوکاتچین گالت) است. این ماده توانایی نابود کردن تومورها از هر نوعی که باشند را دارد.
به گفته آنان، زمانی که سلول های سرطانی برای تشکیل یک تومور کوچک رشد میکنند، به موازات رشد آنها، باید تغذیه شبکه عروق خونی کند شود تا بتوانند تکثیر کنند.
محققان می گویند: این همان مرحله ای است که آنژیوژن نامیده میشود.«EGCG» جلوی «آنژیوژن» را میگیرد، یعنی تشکیل یک شبکه خونی ضروری برای تشکیل و رشد هر نوع توموری را متوقف میکند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد