وزیر خارجه عربستان:

توقف حملات هوایی به یمن را بررسی می‌کنیم

وزیر خارجه عربستان گفت که ائتلاف حمله به یمن به رهبری عربستان توقف حملات هوایی به یمن را برای فراهم کردن کمک رسانی بررسی می کند.
کد خبر: ۷۹۴۵۲۶
توقف حملات هوایی به یمن را بررسی می‌کنیم

به گزارش العربیه، عادل الجبیر وزیر خارجه عربستان گفت که ائتلاف حمله به یمن به رهبری عربستان توقف حملات هوایی به یمن را برای فراهم کردن کمک رسانی بررسی می‌کند.

الجبیر که حملات کشورش به یمن تاکنون بیش از 4 هزار شهید و زخمی در پی داشته است گفت که عربستان قصد دارد یک مرکز یکپارچه برای هماهنگی کمک رسانی به یمن ایجاد کند.

وزیر خارجه عربستان که کشورش بیش از 37 روز یمن را محاصره کرده است و از رسیدن کمک‌های انسانی به یمن و انتقال مجروحان به خارج از این کشور جلوگیری می‌کند گفت: بعد از توقف حملات به مناطق مشخص امکان کمک رسانی به این مناطق را بررسی می کنیم.(تسنیم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها