دلار آزاد ۳۳۳۵ تومان شد

جدول قیمت انواع سکه و ارز 14 اردیبهشت 94

جدول قیمت انواع سکه و ارز در بازار امروز دوشنبه منتشر شد که بر این اساس نرخ دلار آزاد برای فروش ۳۳۳۵ تومان شد.
کد خبر: ۷۹۴۴۰۲
جدول قیمت انواع سکه و ارز 14 اردیبهشت 94

نرخ فروش هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید و قدیم امروز دوشنبه در بازار ۹۴۸ هزارتومان، نیم سکه ۴۹۸ هزار و ۵۰۰ تومان، ربع سکه ۲۷۸ هزار تومان و سکه گرمی ۱۸۵ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام شد.

همچنین نرخ هر گرم طلای زرد ۱۸ عیار در بازار داخلی ۹۶ هزار و ۵۰۰ تومان و نرخ هر اونس طلا در بازارهای جهانی ۱۱۸۳ دلار است.

در همین حال، صرافان بازار ارز نرخ هر دلار آزاد را برای فروش ۳۳۳۵ تومان، هر یورو را ۳۷۵۵ تومان، هر پوند را ۵۰۹۰ تومان و هر درهم امارات را ۹۱۰ تومان اعلام کردند.

جدول قیمت سکه و ارز در روز دوشنبه

(قیمت‌ها به تومان)

نوع سکه قیمت بازار
سکه‌ تمام‌ طرح‌ جدید ۹۴۸۰۰۰
سکه‌ تمام‌ طرح‌ قدیم ۹۴۸۰۰۰
نیم سکه ۴۹۸۵۰۰
ربع سکه ۲۷۸۰۰۰
سکه گرمی ۱۸۵۵۰۰
هر گرم طلای ۱۸ عیار ۹۶۵۰۰
نوع ارز
دلار ۳۳۳۵
یورو ۳۷۵۵
پوند ۵۰۹۰
درهم ۹۱۰
(مهر)
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی خورشید در غزه طلوع می‌کند

حجت‌الاسلام سید کاظم سید باقری، معتقد است گفتمان مقاومت یک آرمان فراگیر اسلامی و انسانی است که فراتر از مرز‌ها و فرقه‌ها حرکت می‌کند 

وقتی خورشید در غزه طلوع می‌کند

نیازمندی ها