آیا روزهای تعطیل واقعا لذت‌بخش، کسالت‌زدا و جذاب است؟

شلیک به قلب جمعه

بررسی‌ها نشان می‌دهد خوردن صبحانه نباید فرد را کسل کند و در این‌صورت شخص باید خود را در معرض ابتلا به دیابت بداند. جالب آن که راهکارهای تغذیه‌ای برای مقابله با حس کسالت بر اثر مصرف مهم‌ترین وعده غذایی روزانه وجود دارد.
کد خبر: ۷۵۹۳۳۳

دکتر کیومرث دانشور، فوق‌تخصص تغذیه در گفت‌وگو با ایسنا نان و پنیر و گردو را بهترین صبحانه برای مقابله با حس کسالت پس از صرف صبحانه دانسته و اظهار کرد: همچنین مصرف حلیم که روی آن از روغن امگا3 استفاده شده و همراه آن شکر رژیمی مصرف شود نیز توصیه می‌شود.

مصرف عسل با موم نیز همراه کره نباتی یک صبحانه پرانرژی تلقی می‌شود که وی با تاکید بر مصرف آن افزود: حتی دیابتی‌ها نیز می‌توانند دوبار در هفته عسل را همراه موم مصرف کنند. مصرف شیرکم چرب با چای کمرنگ نیز می‌تواند صبحانه بسیار انرژی‌زایی باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها