مواد لازم: میگو: 350 گرم، جعفری خرد شده: 2 لیوان ، پیاز: یک عدد ، گوجه‌فرنگی: 5 عدد متوسط ، سیر: 2 حبه ، کره: 2 قاشق غذاخوری ، سس گوجه‌فرنگی: 2 قاشق غذاخوری ، سرکه: 2 قاشق غذاخوری ، سبزی‌های معطر خرد شده: 2 قاشق غذاخوری ، نمک و فلفل: به میزان لازم ، برنج: 4 پیمانه
کد خبر: ۷۵۱۴۲۴

طرز تهیه: ابتدا میگوهای تمیز شده را با مقداری آب به مدت پنج دقیقه بپزید و آبکش کنید. پیاز و سیر را رنده کنید و با کره تفت دهید و گوجه‌ها را ریز خرد کنید. سبزی‌های خرد شده و گوجه و سرکه را روی پیاز و سیر تفت داده شده بریزید و آنها را هم کمی تفت دهید تا نرم شود. بعد با غذاساز آنها را پوره کنید. نمک و فلفل و سس گوجه را هم اضافه کنید و در این مرحله میگوها را درون این سس قرار دهید و اجازه دهید سه تا چهار دقیقه با هم بجوشد و میگو طعم سس به خود بگیرد. برنج را بپزید و آبکش کنید. در یک قابلمه مناسب روغن بریزید و برای ته‌دیگ از نان استفاده کنید و برنج را کم‌کم در قابلمه بریزید و جعفری خرد شده را لابه‌لای برنج بپاشید و دم بگذارید. بعد از دم کشیدن در دیس کشیده، میگو را با سس روی پلو بریزید و مصرف کنید.

دو پیازه سیب‌زمینی

 

مواد لازم: تخم‌مرغ: 3 عدد، سیب‌زمینی: 3 تا 4 عدد ، زردچوبه: یک قاشق مرباخوری سر صاف ، روغن: 3 قاشق غذاخوری، پیاز سرخ شده: 2 قاشق غذاخوری ، نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه: ابتدا سیب‌زمینی‌ها را بشویید، سپس پخته و پوست بگیرید. آنها را رنده کنید و در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و سیب‌زمینی له شده را سرخ کنید. زردچوبه را به همراه نمک و فلفل و پیاز داغ به آن اضافه کنید و باهم تفت دهید و مخلوط کنید. بعد مواد را یک طرف ماهیتابه جمع کنید و یک قاشق روغن بریزید و تخم‌مرغ‌ها را در روغن بشکنید و بعد از بسته شدن به هم بزنید تا تخم‌مرغ خرد شود و آن را با سیب‌زمینی خوب مخلوط کنید. در صورت تمایل یک قاشق روغن زیتون به آن اضافه کنید و در ظرف مناسبی بریزید و اطراف آن را با خیارشور و زیتون تزئین و میل کنید.

خورش انار

 

مواد لازم:انار: یک پیمانه، گوشت قرمز: 300 گرم، رب انار: قاشق غذاخوری، پودر گردو: 200 گرم، پیاز: یک عدد، تره، جعفری و گشنیز خرد شده: 200 گرم، آبغوره: 5 قاشق چایخوری، نمک و فلفل و گلپر: به میزان لازم

طرز تهیه: ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید. سپس گوشت را به آن اضافه کرده و صبر کنید تا تغییر رنگ دهد. سبزی خرد شده را به خورش اضافه و به مدت 3 دقیقه سرخ کنید.

در این مرحله رب انار، انار دانه‌شده و پودر گردو را به همراه سه چهار پیمانه آب به خورش بیفزایید و صبر کنید خورش جا بیفتد. در دقایق آخر پخت خورش نمک، فلفل و گلپر را اضافه کنید. می‌توانید این خورش را هم همراه برنج و هم به با نان و کمی سیب‌زمینی سرخ کرده نوش جان کنید.

خوراک قارچ و پوره سیب‌زمینی

 

مواد لازم: تخم‌مرغ: 5 عدد ، نان تست: 5 عدد ، پیاز: 2 عدد ، قارچ: نیم کیلو ، سیب‌زمینی ریز: 800 گرم ، پوره سیب‌زمینی: 5/1 لیوان ، رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری ، خامه، نمک فلفل قرمز و دارچین: به میزان لازم ،جعفری خرد شده: یک پیمانه ،روغن مایع: 3 تا 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه: ابتدا سیب‌زمینی‌های ریز را پوست بگیرید و با مقداری روغن سرخ کنید. قارچ را هم جدا بشویید و با پیاز خرد شده تفت دهید. کره و جعفری خرد شده را به قارچ افزوده و مخلوط کنید. سیب‌زمینی‌ها را در یک قابلمه بریزید و روی آنها آب گوجه و پوره بریزید و بگذارید پخته شود. نیمی از مایه قارچ را به سیب‌زمینی اضافه کنید و نمک و فلفل و دارچین و رب گوجه را افزوده و بگذارید با حرارت ملایم پخته شده و جا بیفتد. تخم‌مرغ‌ها را هم نیمرو کنید. غذا را در بشقاب، به تعداد نان‌ها بریزید و یک عدد نان تست روی غذا گذاشته و یک عدد تخم‌مرغ نیمرو شده روی نان تست بگذارید و کمی نمک و فلفل و دارچین روی آن بپاشید و با یک قاشق خامه آن را تزئین کرده و نوش جان کنید.

پاستا با سس آلفردو

 

مواد لازم: پاستا: یک بسته، فیله مرغ: 200 گرم، سیر: دو حبه ، خامه: 200 گرم، کره: 100 گرم، قارچ: 100 گرم، پودر پنیر پارمزان: 100 گرم، شیر: یک پیمانه، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم، زیتون: چند عدد برای تزئین

طرز تهیه:‌ در یک قابلمه مقداری آب را‌ جوش بیاورید و مقداری نمک و دو قاشق غذاخوری روغن مایع در آن بریزید. سپس پاستا را در آب جوش بریزید و 15 دقیقه صبر کنید تا کاملا پخته شود. بعد از یک ربع آنها را با آب سرد آبکش کنید.فیله های مرغ را با کمی نمک و پیاز آبپز کنید. همزمان با پخت پاستا در یک ماهیتابه کوچک ولی عمیق مقداری روغن بریزید و فیله‌های مرغ را در آن سرخ کنید. فیله‌های مرغ باید کاملا طلایی و برشته شود.در این مرحله کره را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود.

سپس قارچ خرد شده و سیر را به آن اضافه کنید و یک دقیقه با حرارت بالا تفت دهید. توجه داشته باشید سیر حتما باید رنده شده باشد در غیر این صورت از پودر سیر استفاده کنید.سپس خامه را به همراه نیمی از پودر پنیر و شیر به سس پاستا اضافه کنید و بعد از یک دقیقه از روی حرارت بردارید. نمک و فلفل سیاه را اضافه و سپس این سس را با پاستا مخلوط کنید.

پاستا و سس را خوب به هم بزنید تا تمام پاستا به آن آغشته شود. این غذا را در ظرف مورد نظر بریزید و تکه‌های مرغ سرخ شده را روی آن قرار دهید و با کمی زیتون تزئین کنید.

کوکوی مرغ با لوبیا سفید

 

مواد لازم: لوبیا سفید: یک لیوان ، سینه مرغ: 300 گرم ، پیاز رنده شده: یک عدد بزرگ ، کره: 50 گرم ، نمک و فلفل: به میزان لازم ، روغن: به میزان لازم ، زعفران آب کرده: 2 قاشق غذاخوری ، تخم‌مرغ: 6 عدد

طرز تهیه: ابتدا سینه مرغ و لوبیا را بپزید و بعد با هم چرخ کنید. پیاز را رنده کرده و به همراه نمک و فلفل، زعفران آب کرده و کره مخلوط کنید. تخم‌مرغ‌ها را هم بشکنید و به مواد کوکو اضافه کنید و با قاشق‌ هم بزنید. روغن را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت بگذارید و مواد را درون آن ریخته، وقتی سرخ شد برش بزنید و آن را پشت و رو و طرف دیگر آن را هم سرخ کنید و در دیس مناسب چیده و اطراف آن را با سبزیجات بخارپز و چند برش گوجه و خیارشور تزئین کنید.

کیک هویج و گردو

 

مواد لازم: آرد: 300 گرم ، شکر: 300 گرم ، هویج رنده شده: 5/2 لیوان ، بکینگ‌پودر: 2 قاشق مرباخوری ، روغن مایع: 250 گرم ، تخم‌مرغ: 4 عدد ، دارچین: 5/2 قاشق غذاخوری ، پودر گردو: 80 گرم، پودر قند، پودر پسته و ترافل برای تزئین: به میزان لازم

طرز تهیه: در یک ظرف گود تخم‌مرغ‌ها را شکسته و شکر را با آنها مخلوط کنید. آرد را با پکینگ‌پودر دو بار الک کرده و کم‌کم به مواد اضافه کنید و ‌ هم بزنید و در انتها دارچین و پودر گردو و هویج رنده شده را بیفزایید و خوب مخلوط کنید. قالب کیک را چرب و آردپاشی کرده و مواد را به صورت یکنواخت در قالب بریزید و به مدت یک ساعت در فر از قبل گرم شده ‌ با 200 درجه سانتی‌گراد در طبقه وسط قرار دهید. بعد از پختن حتما بگذارید سرد شود و از قالب بیرون بیاورید و روی آن را با پودر قند و پودر پسته و ترافل تزئین کنید. هر 20 دقیقه درجه فر را پنج درجه کمتر کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها