به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، در این حکم آمده است: نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب مفید و براساس ساختار جدید سازمان، جنابعالی به موجب این حکم به سمت مدیرکل آرشیو منصوب میشوید.
وظیفه جنابعالی در این مسئولیت علاوه بر ساماندهی، حفظ و نگهداری بزرگترین میراث دیداری و شنیداری کشور، ایجاد سازوکارهای لازم برای سرعت بخشیدن به دسترسی برنامهسازان رادیویی و تلویزیونی به منابع بینظیر، فاخر و کمیاب آرشیوی است که موجب ارتقای کیفی خدمات صداوسیماست.
توجه به روزآمدی و بازیابی منابع موجود، پاسخگویی بهنگام به مراجعهکنندگان درون و برونسازمانی، هماهنگی و ارتباط موثر با مجموعه آرشیوهای سازمان در سراسر کشور، بهرهمندی از تکنولوژیهای نوین رسانهای در ارائه خدمات، تبدیل منابع آنالوگ به دیجیتال و تهیه نرمافزار لازم که قابلیت جستجو برای همه منابع سازمان را فراهم کند از عمده انتظاراتی است که میبایست با بهکارگیری نیروهای متعهد و کارآمد برآورده شود.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد