به گزارش جام جم ورزشی ، دیدار تیمهای منچسترسیتی و کویینز پارک رنجرز روز گذشته با نتیجه تساوی دو بر دو به پایان رسید.
در نیمه نخست این دیدار شوت یحیی توره ستاره ساحل عاجی منچسترسیتی به میان تماشاگران رفت و به صورت یک دختربچه پنج ساله به نام "کلو پاور" برخورد کرد.
یحیی توره در پایان بازی با پدر دختربچه به صورت تلفنی صحبت کرد تا از سلامت وی مطمئن شود. وی گفت: خیالم راحت شد که حال دختر خوب است. واقعا خیلی نگران بودم. می خواهم همچنین از هواداران سیتی تشکر کنم که برای تماشای این دیدار به اینجا سفر کردند.
توره بر روی پیراهن خود نوشت "متاسفم" و آن را به دختربچه اهدا کرد. باشگاه کویینز پارک رنجرز هم یک پیراهن امضا شده به این دختربچه هدیه کرد.
دل نگرانی این بازیکن حرفهای در خصوص سلامت یک کودک طرفدار میتواند جالب توجه و البته قابل تعمق باشد.
در عکس زیر لحظه برخورد توپ با صورت دختربچه را می بینید:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
یونس محمدی، تهیهکننده و مجری برنامه «مکث» :
«جامجم» در گفتوگو با رئیس باشگاه دانشپژوهان جوان بررسی کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس باشگاه دانشپژوهان جوان بررسی کرد
دکتر ایزدهی معتقد است مقاومت اسلامی فقط مبارزه مسلحانه نیست؛ بلکه مجموعهای از عقیده، گفتوگو، سیاست، رسانه و گفتمانسازی است