مرغ‌ها هم بیمه تکمیلی می‌شوند

مدیر امور خدمات بیمه‌ای صندوق بیمه کشاورزی کشور گفت: بیمه تکمیلی طیور ابلاغ شده و مرغداران در صورت تمایل می توانند غیر از بیمه عادی نسبت به بیمه تکمیلی هم اقدام کنند.
کد خبر: ۷۳۰۴۳۴
مرغ‌ها هم بیمه تکمیلی می‌شوند

تیمور غفاری در جلسه بیمه محصولات کشاورزی دام و طیور سازمان جهاد کشاورزی استان گفت:‌ از خسارت سرمای ابتدای سال جاری در آذربایجان شرقی بیش از 43 میلیارد و 200 میلیون ریال غرامت پرداخت شده است.

وی افزود: سرمایه گذاری و تولید در بخش کشاورزی به دلیل ماهیت خطرپذیری ناشی از بی ثباتی شرایط آب و هوایی نیازمند امنیت و تضمین در برابر ریسک های موجود است.

غفاری رضایتمندی بیشتر بیمه گذاران خسارت دیده و تسریع در بازدید از باغات و پرداخت به موقع غرامت ها را یکی از عوامل مهم توسعه بیمه دانست و گفت: استفاده از بیمه به منظور کم کردن ریسک در میان بهره برداران باید جایگاه خود را پیدا کند.

مدیر امور خدمات بیمه‌ای صندوق بیمه کشاورزی کشور بر نبود تناسب مبالغ پرداختی به خسارت دیدگان اشاره کرد و افزود: در بیمه محصولات باغی 57 درصد و زراعی نیز 37 درصد افزایش تعهدات داشته ایم.

وی با بیان اینکه در سال جاری شاهد پوشش 70 درصدی بیمه محصولات کشاورزی در مورد گندم دیم و آبی بودیم، گفت: تغییراتی در تعهدات بیمه دامی و طیور بوده است، که غیر از تعهدات سال های گذشته افزایش تعهدات داشتیم که در صورت خسارت به بیمه گزاران پرداخت خواهد شد.

غفاری با بیان اینکه درکل زیر بخش دام، طیور و آبزیان دراکثر طرح ها از 15 درصد تا 37 درصد افزایش تعهدات در پرداخت داریم، افزود: تعرفه های بیمه محصولات باغی و زراعی و دامی امسال به موقع به استان ها اعلام شد.

مدیر امور خدمات بیمه‌ای صندوق بیمه کشاورزی کشور با بیان اینکه ضرایب خطر در محصولات باغی افزایش یافته است، افزود: در انگور سه نوع بیمه داریم و حق بیمه حداکثر 25 درصد افزایش یافته است.(ایسنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها