به گزارش مهر، هدایت حسینی با تاکید بر اینکه در نظام بهداشتی کشور باید اول مشکلات و مخاطرات را بشناسیم و بعد راهکارهای اجرایی را برای رفع آنها تدوین کنیم، ادامه داد: یکی از این مخاطرات، استفاده از خمیرمرغ غیراستاندارد در محصولاتی مثل سوسیس و کالباس و دیگر فرآوردههای غذایی است. وی با اشاره به اینکه اخیرا سلامت خمیر مرغ در برخی موارد، با ارزیابیهای بهداشتی از سوی مسئولان وزارت بهداشت، زیر سوال رفته است، توضیح داد: اگر در تولید این محصول از گوشتهای سالم استفاده شود، میتوان از آن به عنوان یک محصول حاوی پروتئین استفاده کرد.
این مقام مسئول با بیان اینکه بخشی از خمیر مرغ به صورت بهداشتی تولید میشود، اما بخش غیربهداشتی این ماده نیز باید کنترل شود، خاطرنشان کرد: سازمان غذا و دارو از ابتدای سال گذشته به واحدهای تولیدی این محصول تاکید کرده که در تولید خمیر مرغ موظف به تطابق با سیاستهای وزارت بهداشت هستند و اگر این اتفاق نیفتد، مجوز تولید آنها متوقف خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: