
مواد لازم برای تهیه دلمه هفت رنگ:
گوشت چرخ کرده : 1 کیلو گرم ،
برنج پخته شده : 500 گرم ،
لپه پخته :30 گرم ،
آبلیمو : 3 قاشق غذاخوری،
سبزیجات معطر:200 گرم ،
رب گوجه: 500 گرم ،
فلفل دلمه ای : 3عدد،
سیب زمینی متوسط : 2 عدد،
گوجه فرنگی درشت : 2 عدد،
پیاز متوسط : 3 عدد،
بادمجان : 2 عدد،
ادویه جات : به مقدار لازم،
طرز تهیه : پیاز را به روغن داغ اضافه می کنیم ، زردچوبه ، گوشت و سبزیجات معطر را به تابه اضافه می کنیم و سر تفت می دهیم . برنج پخته شده را به همراه ادویه مخلوط و به مایع دلمه می افزاییم.سپس مواد (مایع ) را داخل دلمه می ریزیم و قسمت فوقانی را روی آن قرار می دهیم و با خلال دندان آن را فیکس می کنیم و داخل قابلمه قرار میدهیم تا به همراه سس بپزد .
طرزتهیه سس: مقداری پیاز داغ ، رب و زردچوبه ( بوی خامی گرفته شود ) عصاره گوشت ،نمک و فلفل سیاه را میگزاریم تا بجوشد .
منبع: وب سایت صدا و سیمای مرکز استان خراسان رضوی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت و گو با بهزاد داداش زاده بازیکن سابق پرسپولیس و تیم ملی
مدیرعامل «بنیاد ملی پویانمایی» معتقد است فرهنگ «تولید مشترک» و توزیع مسئولیتها تنها راه توسعه بینالمللی است
فریدون جنیدی معتقد است: یادگار فردوسی اثری عمیق است که نباید به شکل سطحی به آن نگاه کرد