مواد لازم برای تهیه دلمه هفت رنگ:
گوشت چرخ کرده : 1 کیلو گرم ،
برنج پخته شده : 500 گرم ،
لپه پخته :30 گرم ،
آبلیمو : 3 قاشق غذاخوری،
سبزیجات معطر:200 گرم ،
رب گوجه: 500 گرم ،
فلفل دلمه ای : 3عدد،
سیب زمینی متوسط : 2 عدد،
گوجه فرنگی درشت : 2 عدد،
پیاز متوسط : 3 عدد،
بادمجان : 2 عدد،
ادویه جات : به مقدار لازم،
طرز تهیه : پیاز را به روغن داغ اضافه می کنیم ، زردچوبه ، گوشت و سبزیجات معطر را به تابه اضافه می کنیم و سر تفت می دهیم . برنج پخته شده را به همراه ادویه مخلوط و به مایع دلمه می افزاییم.سپس مواد (مایع ) را داخل دلمه می ریزیم و قسمت فوقانی را روی آن قرار می دهیم و با خلال دندان آن را فیکس می کنیم و داخل قابلمه قرار میدهیم تا به همراه سس بپزد .
طرزتهیه سس: مقداری پیاز داغ ، رب و زردچوبه ( بوی خامی گرفته شود ) عصاره گوشت ،نمک و فلفل سیاه را میگزاریم تا بجوشد .
منبع: وب سایت صدا و سیمای مرکز استان خراسان رضوی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد