مواد لازم برای ده نفر:
قارچ متوسط......................... ۱۵ عدد
پیاز..................................... ۱ عدد
سیر................................... ۱ حبه
پنیر پارمسان......................... ۳/۴ پیمانه
زرده تخم مرغ......................... ۱ عدد
پنیر خامهای........................ ۵۰ گرم
نمک و فلفل.......................... به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا قارچها را با آب سرد شسته، دُم قارچ را از کلاهک آن جدا کنید. سپس کلاهکها را کناری گذاشته، باقیمانده را (دم قارچ) با ساتور حسابی ریز کنید. پیاز را خرد کنید، سیر را پوست گرفته با سیرخُردکن خرد نموده، در کمی روغن تفت دهید. سپس قارچهای خرد شده را به آن اضافه کرده حدود دو دقیقه تفت دهید.
در ظرف دیگری پنیر خامهای را گذاشته، به آن یک عدد زرده تخم مرغ، پنیر پارمسان و نمک و فلفل اضافه کرده، همگی را حسابی هم بزنید.
موادی را که از قبل آماده کرده بودید را نیز پس از مدتی به آن اضافه کرده با هم مخلوط کنید. حال، مواد آماده شده را به صورت فشرده، آن طور که دلمه درست میکنید در کلاهک قارچ بریزید و به طور برعکس در سینی فر بچینید. سینی را داخل فر به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ۳۵۰ درجه بگذارید تا پیش غذایتان آماده شود.
>> گورمند
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان