دلمه استرالیائی: اردور قارچ

زمان آماده سازی مواد و پخت این پیش غذا مجموعاً به یک ساعت هم نخواهد رسید. بنابراین اگر وقت اندکی دارید، مهمانی یا جشن تولدی در پی است، یا دوستی را دعوت کرده‌اید، اردور قارچ که از جمله خوردنیهای زیر مجموعهٔ دلمه‌ای مردم استرالیا به شمار می‌رود، پیشنهاد خوبی خواهد بود.
کد خبر: ۵۹۸۷۰۲


مواد لازم برای ده نفر:

قارچ متوسط......................... ۱۵ عدد
پیاز..................................... ۱ عدد
سیر................................... ۱ حبه
پنیر پارمسان......................... ۳/۴ پیمانه
زرده تخم مرغ......................... ۱ عدد
پنیر خامه‌ای........................ ۵۰ گرم
نمک و فلفل.......................... به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا قارچ‌ها را با آب سرد شسته، دُم قارچ را از کلاهک آن جدا کنید. سپس کلاهک‌ها را کناری گذاشته، باقیمانده را (دم قارچ) با ساتور حسابی ریز کنید. پیاز را خرد کنید، سیر را پوست گرفته با سیرخُردکن خرد نموده، در کمی روغن تفت دهید. سپس قارچ‌های خرد شده را به آن اضافه کرده حدود دو دقیقه تفت دهید.
در ظرف دیگری پنیر خامه‌ای را گذاشته، به آن یک عدد زرده تخم مرغ، پنیر پارمسان و نمک و فلفل اضافه کرده، همگی را حسابی هم بزنید.
موادی را که از قبل آماده کرده بودید را نیز پس از مدتی به آن اضافه کرده با هم مخلوط کنید. حال، مواد آماده شده را به صورت فشرده، آن طور که دلمه درست می‌کنید در کلاهک قارچ بریزید و به طور برعکس در سینی فر بچینید. سینی را داخل فر به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ۳۵۰ درجه بگذارید تا پیش غذایتان آماده شود.
>> گورمند

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها