بهبود کمر درد با چای زنجبیل

یک متخصص طب سنتی اعلام کرد: غذاهایی با مزاج گرم برای کاهش دردهای کمر مناسب است، اما غذاهای با مزاج سرد مثل گوشت قرمز، بادمجان، بامیه، خیار، هویج و گوجه‌فرنگی هنگام کمردرد توصیه نمی‌شود.
کد خبر: ۷۱۴۹۳۹

علی حسینی در گفت‌وگو با فارس گفت: خوراکی‌هایی مانند زرده تخم‌مرغ، خورش فسنجان همراه گردوی فراوان، خورشت کرفس، مصرف پلو همراه زیره، چای زنجبیل، خرما، انجیر، سیر، برگ تازه اسفناج و جوجه آب‌پز برای درمان کمردرد توصیه می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین مصرف عسل به صورت استعمال موضعی در نواحی که درد دارد و هم به صورت خوراکی در زمانی که فرد دچار کمردرد است، توصیه می‌شود. مصرف آب‌میوه‌های انجیر، آلو، توت و مرکبات بخصوص لیموشیرین نیز برای تسکین کمردرد توصیه می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها