حنیف عمران زاده که طی سال های گذشته نشان داده که بر روی قول قرارها آن هم از نوع مالی اش حساب ویژه ای باز می کند از مسوولان تیمش بابت نادیده گرفتن توافقات ناراحت است.
بر اساس این گزارش و طبق شنیده ها استقلالی ها در زمان تمدید قرارداد حنیف به او قول دادند که در اولین فرصت 250 میلیون از مبلغ قراردادش را به عنوان اولین پیش پرداخت به او بدهند که ظاهرا این موضوع به مرحله اجرا در نیامده و او حالا از آبی ها چکی 180 میلیونی دریافت کرده است.
عمران زاده از این مسئله به شدت ناراحت است و حتی قصد داشت این چک را به باشگاه بازگرداند که در تماس با مسوولان متوجه شد که موجودی باشگاه همین اندازه بوده و آنها 70 میلیون از پیش پرداخت او تخفیف گرفته اند تا در فرصتی دیگر این مبلغ را به مدافع تیمشان پرداخت کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکملیاری را بررسی کرده است