گلزار مولایی، سرکه را یکی از فرآوردهای طبیعی دانست که مصرف خوراکی بیشتری دارد و گفت: سرکه بیشترین کاربرد را در تهیه انواع ترشیجات دارد.
مشاور تغذیه بیمارستان آیتالله طالقانی با بیان اینکه سرکه سرشار از ویتامین C با مزه ترش است، افزود: مصرف سرکه در انواع ترشی و سالادها باعث خوشمزگی، طعمدهندگی، تحریک اشتها میشود همچنین ترشح شیره گوارشی به واسطه مصرف سرکه فرایند هضم غذا را راحتتر میکند.
وی گفت: سرکه سرشار از ویتامینها و املاح معدنی است از این جهت وقتی این ماده به ترشیجات یا سالادها اضافه میشود طعم سرکه سبب جذب مواد ویتامینی و پروتئینی موجود در سالاد مثل کاهو، هویج، خیار و گوجهفرنگی خواهد شد.
مولایی افزود: سرکه و حتی آبلیمو به دلیل ترشی مزه و ویتامین C موجود در آن حاوی اسید اسکوربیک است که افراد که چربی دارند توصیه میشود از سرکه سفید برای کاهش کلسترول خون و چربی استفاده کنند چرا که سرکه، خون را رقیق کرده و تجزیهکننده چربی و عامل دفع سموم بدن است.
وی با بیان اینکه مصرف سرکه تاثیری خوبی در سوخت و ساز بدن دارد، گفت: سرکه توانایی از بینبردن باکتریهای مضر دستگاه گوارش را دارد به همین دلیل افرادی که با مشکل یبوست، اسهال، دل درد و نفخ روبرو هستند توصیه میشود از این ماده استفاده کنند.
این مشاور تغذیه افزود: افرادی که مبتلا به ضعف اعصاب، درد مفاصل و زخم معده هستند از مصرف این مایع به دلیل اسیدی بودن پرهیز کنند.(ایسنا)
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگو با منوچهر آذری، بازیگر،گوینده،مجری وصداپیشه پیشکسوت رادیو و تلویزیون
فاطمه مجلل در گفتوگو با «جامجم»:
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین: