سرکه، عامل دفع سموم بدن

یک مشاور تغذیه به افراد دارنده‌ چربی توصیه کرد از سرکه و آبلیمو برای کاهش کلسترول خون و چربی استفاده کنند.
کد خبر: ۷۱۱۱۷۵
سرکه، عامل دفع سموم بدن

گلزار مولایی، سرکه را یکی از فرآوردهای طبیعی دانست که مصرف خوراکی بیشتری دارد و گفت: سرکه بیشترین کاربرد را در تهیه انواع ترشیجات دارد.

مشاور تغذیه بیمارستان آیت‌الله طالقانی با بیان اینکه سرکه سرشار از ویتامین C با مزه‌ ترش است، افزود: مصرف سرکه در انواع ترشی‌ و سالادها باعث خوشمزگی، طعم‌دهندگی، تحریک اشتها می‌شود همچنین ترشح شیره گوارشی به واسطه‌ مصرف سرکه فرایند هضم غذا را راحت‌تر می‌کند.

وی گفت: سرکه سرشار از ویتامین‌ها و املاح معدنی است از این جهت وقتی این ماده به ترشیجات یا سالادها اضافه می‌شود طعم سرکه سبب جذب مواد ویتامینی و پروتئینی موجود در سالاد مثل کاهو، هویج، خیار و گوجه‌فرنگی خواهد شد.

مولایی افزود: سرکه و حتی آبلیمو به دلیل ترشی مزه و ویتامین C موجود در آن حاوی اسید اسکوربیک است که افراد که چربی دارند توصیه می‌شود از سرکه سفید برای کاهش کلسترول خون و چربی استفاده کنند چرا که سرکه، خون را رقیق کرده و تجزیه‌کننده‌ چربی و عامل دفع سموم بدن است.

وی با بیان اینکه مصرف سرکه تاثیری خوبی در سوخت و ساز بدن دارد، گفت: سرکه توانایی از بین‌بردن باکتری‌های مضر دستگاه گوارش را دارد به همین دلیل افرادی که با مشکل یبوست، اسهال، دل درد و نفخ روبرو هستند توصیه می‌شود از این ماده استفاده کنند.

این مشاور تغذیه افزود: افرادی که مبتلا به ضعف اعصاب، درد مفاصل و زخم معده هستند از مصرف این مایع به دلیل اسیدی بودن پرهیز کنند.(ایسنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها