جریمه در انتظار باشگاه استقلال

باشگاه استقلال به دلیل رعایت نکردن سقف قرارداد در آستانه ی جریمه از سوی فدراسیون قرار دارد.
کد خبر: ۷۰۰۴۲۹
جریمه در انتظار باشگاه استقلال

به گزارش جام جم ورزشی ؛ آبی ها که تنها مجاز به هزینه 15 میلیاردی در فصل نقل و انتقالات بودند، لیست شان را با 16/5 میلیارد بسته اند و از همین رو با جریمه مواجه خواهند شد.
آنطور که مهدی تاج عنوان کرده است یک تیم یا با جرایم مالی مواجه خواهد شد و یا از نقل و انتقالات در طول فصل محروم خواهد شد. نکته ی جالب در جرایم مالی آن است که تنها یک چهارم مبلغ مازاد بر 15 میلیارد به عنوان جریمه از حساب های استقلال در سازمان لیگ برداشت خواهد شد که با یک حساب و کتاب مشخص می شود آبی ها 375 میلیون تومان جریمه خواهند شد.
البته دو نکته ی دیگر در خلال صحبت های مهدی تاج متوجه باشگاه استقلال است. یکی آنکه آنها رقم های قراردادشان را صادقانه اعلام نکرده اند و برای مثال قرارداد یک میلیاردی آندو با استقلال، مشخص است که فاقد صحت است. تاج اما جریمه با این عمل را ذکر نکرد و مشخص نیست در این قبال چه برخوردی در انتظار باشگاه استقلال خواهد بود.
و نکته ی دیگر آن است که باشگاه استقلال در قبال بعضی بازیکنان پول هایی خارج از بودجه ی باشگاه به آنها پرداخت کرده که آن هم مورد قبول سازمان لیگ نیست و آن هم در بودجه ی باشگاه محسوب می شود.
باید منتظر ماند و دید در روزهای آینده چه جریمه ای در انتظار باشگاه های متخلف خواهد بود.

newsQrCode
برچسب ها: استقلال فوتبال
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی خورشید در غزه طلوع می‌کند

حجت‌الاسلام سید کاظم سید باقری، معتقد است گفتمان مقاومت یک آرمان فراگیر اسلامی و انسانی است که فراتر از مرز‌ها و فرقه‌ها حرکت می‌کند 

وقتی خورشید در غزه طلوع می‌کند

نیازمندی ها