در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
طرز تهیه: اسفناجها را پاک کرده و بشویید. آنها را با مقدار کمی آب بپزید. البته بهتر است بخارپز شوند. در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید پیازها را خرد کرده و در روغن سرخ کنید. بعد قرهقروت را اضافه کرده و حرارت را کم کنید چون خیلی زود میسوزد. اسفناج پخته را به پیاز و قرهقروت اضافه کنید و تفت دهید. نمک و فلفل را هم بریزید و خوب مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. بورانی را در ظرف مورد نظر بریزید و با مغز گردوهای نیمه شده تزئین کنید .
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین خبر داد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
مدیر تولید، تأمین و بررسی فیلمنامه دفتر فیلمنامه رسانهملی، روند تحول تولید متون نمایشی را توضیح میدهد
۱۰ ملوان ایرانی با پیگیری سفیر ایران در آفریقای جنوبی آزاد شدند