طرز تهیه: اسفناجها را پاک کرده و بشویید. آنها را با مقدار کمی آب بپزید. البته بهتر است بخارپز شوند. در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید پیازها را خرد کرده و در روغن سرخ کنید. بعد قرهقروت را اضافه کرده و حرارت را کم کنید چون خیلی زود میسوزد. اسفناج پخته را به پیاز و قرهقروت اضافه کنید و تفت دهید. نمک و فلفل را هم بریزید و خوب مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. بورانی را در ظرف مورد نظر بریزید و با مغز گردوهای نیمه شده تزئین کنید .
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده و کارگردان مستند رئالیتی «کارخنده» درباره چالشهای تولید این برنامه و تغییرات در فصل چهارم آن توضیح میدهد
فیلمساز بوشهری معتقد است سینمای ماندگار، بازتابی از ملاقات انسان با خویشتنِ خویش و سیر درونی اوست.