بورانی اسفناج ترش

مواد لازم: اسفناج: 2 کیلو، پیاز: 2 عدد ، گردو: چند عدد ، نمک و فلفل: به اندازه لازم ، قره‌قروت: 2 قاشق غذاخوری ، روغن: به اندازه لازم .
کد خبر: ۶۹۷۹۸۴

طرز تهیه: اسفناج‌ها را پاک کرده و بشویید. آنها را با مقدار کمی آب بپزید. البته بهتر است بخارپز شوند. در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید پیاز‌ها را خرد کرده و در روغن سرخ کنید. بعد قره‌قروت را اضافه کرده و حرارت را کم کنید چون خیلی زود می‌سوزد. اسفناج پخته را به پیاز و قره‌قروت اضافه کنید و تفت دهید. نمک و فلفل را هم بریزید و خوب مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. بورانی را در ظرف مورد نظر بریزید و با مغز گردو‌های نیمه شده تزئین کنید .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها