
طرز تهیه: بادمجانها را پوست گرفته و یک شکاف روی آنها ایجاد کنید و در آب و نمک بگذارید. بعد از دو ساعت آنها را صاف کرده و خشک و سرخ کنید. گوجهها را از بالا برش بزنید و داخل آنها را هم خالی کنید. پودر گردو، پودر دارچین، نمک، ادویه، فلفل و سبزیهای معطر و سیر له شده را با رب انار مخلوط کنید و داخل بادمجانها و گوجهها را از این مواد پر کنید. بادمجانها را کف قابلمه بچینید و گوجهها را روی بادمجانها بگذارید و نصف لیوان آب و پیاز سرخ شده را روی آنها بریزید و با حرارت ملایم بپزید و بگذارید آب آن تبخیر شود. این غذا را با نان یا با پلو زعفرانی نوشجان کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
بهمناسبت نوزدهمین سالگرد تاسیس رادیو گفتوگو با مهدی شهابتالی، مدیر این شبکه گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد