
طرز تهیه: آب را با شکر مخلوط کنید. در ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید. مرتب آن را به هم بزنید تا شکر کاملا حل شود و چند دقیقه بجوشانید. هندوانه را پوست بگیرید و هستههای آن را جدا کنید و در مخلوط کن بریزید و به صورت پوره در آورید.
شربت را از روی حرارت بردارید تا خنک شده و پوره هندوانه را به آن اضافه و مخلوط کنید و بعد در یک قالب فلزی بریزید و در فریزر بگذارید. پس از یک ساعت بیرون آورده و با چنگال آن را هم بزنید. این کار را 3 تا 4 بار تکرار کنید تا دانههای یخ روی آن نمایان شود و حالت بستنی یخی به خودش بگیرد و برای برداشتن آن از قاشق بستنی استفاده و بلافاصله مصرف کنید چون خیلی زود آب میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم
سعید شیخزاده در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد