سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
طرز تهیه: آب را با شکر مخلوط کنید. در ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید. مرتب آن را به هم بزنید تا شکر کاملا حل شود و چند دقیقه بجوشانید. هندوانه را پوست بگیرید و هستههای آن را جدا کنید و در مخلوط کن بریزید و به صورت پوره در آورید.
شربت را از روی حرارت بردارید تا خنک شده و پوره هندوانه را به آن اضافه و مخلوط کنید و بعد در یک قالب فلزی بریزید و در فریزر بگذارید. پس از یک ساعت بیرون آورده و با چنگال آن را هم بزنید. این کار را 3 تا 4 بار تکرار کنید تا دانههای یخ روی آن نمایان شود و حالت بستنی یخی به خودش بگیرد و برای برداشتن آن از قاشق بستنی استفاده و بلافاصله مصرف کنید چون خیلی زود آب میشود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
یک تحلیلگر مسائل بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد