یخمک هندوانه

مواد لازم: هندوانه: 1.5 تا 2 کیلو ، شکر: 300 گرم ، آب: یک لیوان
کد خبر: ۶۹۵۸۴۹

طرز تهیه: آب را با شکر مخلوط کنید. در ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید. مرتب آن را به هم بزنید تا شکر کاملا حل شود و چند دقیقه بجوشانید. هندوانه را پوست بگیرید و هسته‌های آن را جدا کنید و در مخلوط کن بریزید و به صورت پوره در آورید.

شربت را از روی حرارت بردارید تا خنک شده و پوره هندوانه را به آن اضافه و مخلوط کنید و بعد در یک قالب فلزی بریزید و در فریزر بگذارید. پس از یک ساعت بیرون آورده و با چنگال آن را هم بزنید. این کار را 3 تا 4 بار تکرار کنید تا دانه‌های یخ روی آن نمایان شود و حالت بستنی یخی به خودش بگیرد و برای برداشتن آن از قاشق بستنی استفاده و بلافاصله مصرف کنید چون خیلی زود آب می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها