یخمک هندوانه

مواد لازم: هندوانه: 1.5 تا 2 کیلو ، شکر: 300 گرم ، آب: یک لیوان
کد خبر: ۶۹۵۸۴۹

طرز تهیه: آب را با شکر مخلوط کنید. در ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید. مرتب آن را به هم بزنید تا شکر کاملا حل شود و چند دقیقه بجوشانید. هندوانه را پوست بگیرید و هسته‌های آن را جدا کنید و در مخلوط کن بریزید و به صورت پوره در آورید.

شربت را از روی حرارت بردارید تا خنک شده و پوره هندوانه را به آن اضافه و مخلوط کنید و بعد در یک قالب فلزی بریزید و در فریزر بگذارید. پس از یک ساعت بیرون آورده و با چنگال آن را هم بزنید. این کار را 3 تا 4 بار تکرار کنید تا دانه‌های یخ روی آن نمایان شود و حالت بستنی یخی به خودش بگیرد و برای برداشتن آن از قاشق بستنی استفاده و بلافاصله مصرف کنید چون خیلی زود آب می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
رأی معنادار لبنانی‌ها

در گفت‌و‌گوی اختصاصی روزنامه «جام‌جم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزب‌الله لبنان بررسی شد

رأی معنادار لبنانی‌ها

در رستوران انتخاب شدم

علی‌امین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفت‌وگو با «جام‌جم» از خاطرات حضورش در این سریال می‌گوید

در رستوران انتخاب شدم

نیازمندی ها