ماه مبارک رمضان است و یادآوری چند نکات سلامتی در این ماه بی تاثیر نیست. اول اینکه در سحر حتما به اندازه یک لیوان آب باید استفاده شود. مصرف نوشیدنی هایی مانند شربت سکنجبین، خاکشیر و تخم شربتی و همین طور غذاهایی مانند خورش آلو اسفناج باعث می شود تا حرارت بدن پایین بیایید. در مصرف شیرینی جات اعم از زولبیا و بامیه هم باید رعایت شود.

منبع: واحد مرکزی خبر
تاثیر فوق العاده «تخم شربتی» در کاهش اشتها
توصیه های غذایی ماه رمضان
بامیه
نکاتی درباره زولبیا و بامیه + فیلم
حلیم بادنجان غذای سنتی و دلخواه ماه رمضان
روزه داری عشایر
هنگام افطار زیاده روی نکنیم
افطاری ماه مبارک رمضان
سلام ای ماه رمضان