جام جهانی 2014

واکنش جالب کیه لینی به محرومیت سنگین سوارز

جورجو کیه لینی می‌گوید محرومیت سوارز زیاد از حد و سخت‌گیرانه است.
کد خبر: ۶۸۸۹۸۴
واکنش جالب کیه لینی به محرومیت سنگین سوارز

به گزارش جام جم ورزشی ؛ لوییس سوارز پس از گاز گرفتن شانه کیه لینی در بازی مقابل ایتالیا به تیتر یک رسانه‌ها تبدیل شد و روز گذشته هم با رای کمیته‌ انضباطی فیفا با محرومیت سنگینی مواجه شد.

مدافع تیم ملی ایتالیا که در طول بازی مورد حمله عجیب سوارز قرار گرفته بود، درباره محرومیت این بازیکن گفت: در حال حاضر من درون خودم هیچ حسی از لذت، انتقام و یا عصبانیت از سوارز را ندارم. آنچه که در زمین اتفاق افتاد دیگر تمام شده است. تنها ناراحتی من در حال حاضر درباره نتیجه‌ آن بازی است.

او ادامه داد: اکنون فکر من تنها روی سوارز و خانواده‌اش است، چرا که آنها باید زمان سختی را سپری کنند.

کیه لینی گفت: من همیشه دخالت‌هایی که از سوی برخی افراد مسئول در مسائل انضباطی شده را مبهم می‌دانم و اعتقاد دارم که فرمول مربوط به این کار سخت‌گیرانه و زیاده از حد است. برای سوارز هم این محرومیت سخت‌گیرانه است. من فقط امیدوارم که او حداقل بتواند در بازی‌های بعد در کنار هم تیمی‌هایش باشد، چرا که این محرومیت بازیکن را کاملا تنها می‌کند.(ایسنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها