مواد لازم:هویج: نیم کیلو، شکر: یک‌چهارم پیمانه، روغن: یک پیمانه، آرد سفید: یک پیمانه، زعفران: یک قاشق چایخوری، گلاب: سه قاشق غذاخوری، هل: چهار عدد
کد خبر: ۶۶۸۰۳۰

ابتدا در یک ظرف مناسب آرد را الک کنید تا کاملا یکدست شود سپس آن را داخل یک ماهیتابه بریزید و با حرارت کم تفت دهید. این کار را به مدت 10 دقیقه ادامه دهید تا بوی خامی آرد کاملا از بین برود. در مرحله بعد روغن را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا همراه آرد تبدیل به مخلوطی یک دست شود. هویج‌ها را از قبل آب‌پز کنید. میزان پخت هویج‌ها باید در حدی باشد که بعد از پخت بتوانید آنها را تبدیل به یک پوره کاملا یکدست کنید. در این مرحله پوره هویج را طی چند مرحله به آرد تفت داده شده اضافه کنید و خوب به هم بزنید. در نهایت شکر را به حلوا بیفزایید و حرارت را کم کنید. بعد از چند دقیقه شکر داخل حلوا حل خواهد شد. زعفران را داخل آب جوش بریزید و سپس همراه با گلاب و دانه‌های هل به حلوا اضافه کنید تا خوشبو و خوشرنگ شود. حلوا را بعد از این‌که کمی سرد شد داخل ظرف‌های مناسب بریزید و با کمی پودر پسته تزئین کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها