
همواره یکی از گلایه های اهالی موسیقی از طولانی بودن پروسه صدور مجوز بوده است ، همین هفته گذشته علی قمصری یکی از آهنگسازان موفق و جوان ایرانی گفته بود خلق اثر هنری هر اهنگسازی تا شنیده شدنش دو سال طول می کشد و با این اوصاف مخاطبان دو سال از حس و حال هنرمندان عقب هستند.
پیروز ارجمند مدیر کل دفتر موسیقی گزارشی از فعالیت های انجام گرفته ارائه کردو گفت: دادن مجوز ها از مدت های طولانی به مدت 2 تا 10 روز تقلیل داده شده که می تواند راهگشا باشد. همچنین انجمن های موسیقی شهرستان ها نیز فعال شده اند.
وی افزود: همچنین 12 آییننامه تدوین شده است که می تواند در اجرای کنسرتها مفید واقع شود، ارکستر سمفونیک، ارکستر ملی و یک ارکستر ترکیبی با رهبری آقای شهبازیان نیز راه اندازی خواهد شد و قرار است شورای عالی داوری با همکاری خانه موسیقی تشکیل شود.
{$convert_old_media}
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد