فرشاد شاهیاری در گفتگو با جام جم آنلاین:

مدیریت جهادی، تمیز و ثمربخش است 

وزیر سابق اقتصاد:

مدیریت جهادی دنباله رو همت و کار مضاعف است

وزیر سابق اقتصادی و دارایی بر پرهیز از برجسته سازی سلایق شخصی در پیاده سازی برنامه های اقتصادی در سال جدید تاکید کرد و گفت: بایستی در حوزه مدیریت جهادی، کار و همت مضاعف را دنبال کنیم.
کد خبر: ۶۵۹۱۲۸
مدیریت جهادی دنباله رو همت و کار مضاعف است

سید شمس الدین حسینی در مصاحبه با برنامه «میهمان بهاران» رادیو اندیشه ها اظهار داشت: مدیریتِ مصرف و استفاده صحیح از منابع در حوزه اقتصاد جای کار بسیار دارد و همانگونه که در شعار سال بر مدیریت جهادی تاکید شده، نیازمند تلاش مضاعف هستیم و بایستی از رفتارهای مبتنی بر منفعت شخصی و مدیریت های فامیلی اجتناب کنیم.

وی افزود: اگر سیاست گذاران و مدیران بلند پایه کشور هدف برنامه ریزی های خود را ارتقای وضعیت معیشت مردم قرار دهند و در این راستا توضیحات کافی را در دسترس افکار عمومی قرار دهند، مردم از برنامه آن ها پشتیبانی خواهند کرد.

newsQrCode
برچسب ها: مدیریت جهادی
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها