به گزارش ایسنا، این معترضان علیه تصمیم دفتر دادستان کل برای آزادی پنج متهم ردیف اول پرونده فساد مالی از زندان به خیابانها آمدند. این پنج متهم شامل پسران باریش گولر وزیر کشور پیشین و کان کاگلایان وزیر پیشین اقتصاد میشد که به گرفتن رشوه و سوءاستفاده از سمت خود متهم بودند.
موج اعتراضات ضدفساد از هفدهم دسامبر 2013 ترکیه را متزلزل کرده است. در استانبول پس از آنکه معترضان تلاش کردند از صف ماموران پلیس در نزدیکی میدان تقسیم عبور کنند، پلیس به استفاده از آب پرفشار و شلیک گاز اشکآور متوسل شد. معترضان به سمت ماموران پلیس سنگ پرتاب و خیابانهای اطراف را مسدود کردند.
این در حالی است که رجب طیب اردوغان، نخستوزیر ترکیه در سخنرانیهای چند روز اخیر خود به طور آشکار، «فتح الله گولن» را به تلاش برای سقوط دولت متهم میکند. او در دنیزلی طی یک سخنرانی در جمع هواداران خود بدون آنکه مستقیما نامی از گولن بر زبان بیاورد، گفت: «ای پنسیلوانیا! اگر جرات داری به کشورت بازگرد و اگر میخواهی در عالم سیاست نقشی ایفا کنی، به جای آن که از دور علیه کشورت نقشه بکشی، همین جا و در داخل خاک وطن به فعالیتهایت ادامه بده».
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم