
سایت جام جم ورزشی - علی دایی در گفتوگو با خبرنگار برزیلی حاضر در تمرین پرسپولیس، در خصوص آخرین شرایط تیم ملی کشورمان در آستانه جام جهانی اظهار داشت: حضور در جام جهانی برای هر تیم و بازیکنی میتواند یک افتخار بزرگی باشد که خیلی خوشحالم که این افتخار نصیب تیم ما شد.
وی افزود: اگر اتفاقی نیفتد من هم برای تماشای جام جهانی به برزیل خواهم رفت و تا از نزدیک تیم کشورمان را تشویق کنم.
دایی ادامه داد: امیدوارم که تیم ملی ایران در جام جهانی که در آن بهترین تیمهای جهان حضور دارند، نتایج خوبی بگیرد و دل میلیونها هوادار ایرانی را شاد کند. بازی های خوب تیم ملی در جام جهانی که یک تورنمنت بسیار سخت است ما را موفق خواهد کرد. همه تیمها در جام جهانی سخت کوش و همه بهترینهای جهان هستند که در این میدان پا گذاشتهاند. من برای تیم کشورم آرزوی موفقیت میکنم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی