
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
آوردن انواع کمپوتها، شیرینیها، شکلاتها و آبمیوه های صنعتی؛ اولین گزینههایی است که معمولا برای عیادت از بیماران به ذهنمان خطور میکند و حتی گاهی این خوراکیها به دیگر هم تختیهای بیمار هم تعارف میشود، در صورتی که همه این محصولات برای سلامت بیمار مضر است و نه تنها تاثیری در بهبود وضع او ندارد، بلکه عوارض بیماری را حادتر هم خواهد کرد.
یعنی در حالی که عیادتکنندگان بیمار با آوردن این محصولات غذایی مضر، قصد دارند به بیمارشان در طی کردن روند بهبودی کمک کنند و آرزوی سلامتش را دارند، اما با آوردن این محصولات برای بیمار، ناخواسته به سلامت او صدمه میزنند.
کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت نیز در اظهار نظری جالب به ایرنا توضیح میدهد که اینگونه فرآوردههای غذایی حتی برای افراد سالم نیز زیانبار است، چه رسد به بیمارانی که نیاز بیشتری به پرهیز از غذاهای مضر دارند.
به گفته فرید نوبخت حقیقی، انواع میوهها که منابع غذایی بسیار سودمندی محسوب میشود، طی فرآیند کمپوتسازی و بر اثر حرارت پخت، تمام ویتامینها و فیبر باارزش خود را از دست داده و صرفا به یک شربت غلیظ قندی که فاقد هرگونه ارزش غذایی است، تبدیل میشود.
این کارشناس پیشنهاد میدهد که بهجای کمپوت بردن بر بالین بیمار، از غذاهای سالم و طبیعی و واجد ارزش تغذیهای بالا مانند میوههای تازه استفاده کنیم.
شاید بهترین افراد برای نهادینه کردن این فرهنگ، کارکنان مراکز درمانی باشند که میتوانند با گوشزد کردن همین نکته ساده به عیادتکنندگان، به بهبود سلامت بیماران بستری شده کمک شایانی کنند.
امین جلالوند - گروه جامعه
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا