گینس در محیط مجازی ایرانی چه می‌کند؟

گینس کلمه و موضوع پرطرفداری برای کاربران وب فارسی است. نشانه این موضوع را در تعداد جستجوهای این کلمه و نیز 630 هزار صفحه وب حاوی این کلمه دیدیم. با این حال در محیط شبکه‌های اجتماعی به عنوان محیط‌های جدید فعالیت کاربران وب فارسی هم گینس و رکوردشکنی جایگاه خود را دارد.
کد خبر: ۶۲۹۲۳۸

شاید جالب باشد بدانید صفحه‌ای با عنوان رکوردهای گینس در یکی از شبکه‌های اجتماعی، مورد پسند 850هزار نفر کاربر وب فارسی قرار گرفته است. این رقم نصف پسندی است که برای محبوب‌ترین صفحه وب فارسی و نیز خود شرکت گینس وجود دارد اما جای تاسف دارد که مسئولان این صفحه به جای پرداختن به موضوعات اصلی فقط به انتشار جملات یا تصاویر طنز یا مورد علاقه کاربران اقدام می‌کنند و کوچک‌ترین کاری که در این صفحه انجام نمی‌شود، صحبت از رکوردهای جهان است. این در حالی است که صفحه اصلی شرکت گینس در این شبکه اجتماعی، مورد پسند نزدیک به دو میلیون نفر قرار گرفته و کاملا در خدمت این شرکت و محتوای مربوط به آن است.

در کنار این صفحه، صفحات دیگری هم هستند که با موضوع رکوردهای جهان یا گینس فعالیت می‌کنند که آن صفحات هم تعریف چندانی ندارند. از نظر محتوایی هم صفحات شبکه‌های اجتماعی دیگر مملو از مواردی است که کاربران به طنز خواهان ثبت آن در گینس هستند یا بدون اطلاعات صحیح و متقن از ثبت فلان رکورد در کتاب رکوردهای جهان حرف می‌زنند. از این‌رو سوءاستفاده از نام گینس طنزپردازی و نیز اخبار بی‌پایه و اساس و البته مخاطب جذب کن، رکورد و گینس را به یک تله‌رسانه‌ای در محیط وب فارسی تبدیل کرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها