![خطر پرتوهای فرابنفش، آلاینده ازون و گرمای بیسابقه | چرا کمیته اضطرار تشکیل نمیشود؟](/files/fa/news/1403/5/5/1236632_213.jpg)
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
بعضی انواع آن تلخ است که میتوانید با گذاشتن در آب و نمک غلیظ، تلخی آن را بگیرید. بادمجان ملین، مدر و حاوی آهن و پادزهر خوبی برای بسیاری از ناراحتیهای معده است. رگها را باز و از بروز سکته قلبی جلوگیری میکند و مسکن خوبی برای درد استخوانهای ضرب دیده است. تا جایی که ممکن است آن را کم سرخ کنید و قبل از مصرف آن را در آب و نمک قرار دهید تا آب زرد داخل آن خارج شود و نیز روغن کمتری برای سرخکردن مصرف کند. (هر قدر بیشتر در آب و نمک بماند، روغن کمتری مصرف میکند) با این توصیفها کوکوی بادمجان تهیه کنیدو از طعم آن لذت ببرید.
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین: