
سایت جام جم ورزشی- مهدی مهدویکیا که هم اکنون به عنوان مدیر فنی تیم فوتبال جوانان در ایتالیا به سر میبرد برای شرکت در مراسم برترینهای فوتبال آسیا به مالزی دعوت شد.
مدیر فنی تیم فوتبال جوانان قرار است برای شرکت در مراسم برترینهای فوتبال آسیا که ایران در 6 بخش نماینده دارد، حضور پیدا کند و یکی از میهمانان ویژه این مراسم باشد. برای سفر مهدویکیا به مالزی، AFC کارهای او را انجام داده و قرار است بازیکن پیشین تیم ملی کشورمان روز دوشنبه 4 آذر از شهر رم ایتالیا به کوالالامپور برود و بعد از مراسم نیز سهشنبه 5 آذر به تهران بیاید.
مهدویکیا قرار است پنجشنبه 7 آذر در بازی ستارگان میلان و پرسپولیس حضور پیدا کند تا مراسم بازی خداحافظیاش انجام شود. به همین دلیل وی سهشنبه به تهران میرسد و پنجشنبه نیز در ورزشگاه آزادی برابر ستارگان میلان به صورت نمادین از دنیای فوتبال خداحافظی میکند.
{$convert_old_media}
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد