حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....

سایت جام جم ورزشی- دور برگشت از مرحله نهایی انتخابی جام جهانی در قاره آفریقا امشب با برگزاری دو مسابقه آغاز شد که در نخستین بازی تیم فوتبال نیجریه در ورزشگاه خانگی با گلهای ویکتور موسس (20- پنالتی) و ویکتور انسوفور آبینا (82) برابر اتیوپی به پیروزی دست یافت تا برتری 4 بر یک در مجموع دو بازی رفت و برگشت برابر این تیم، به عنوان نخستین نماینده آفریقا به جام جهانی صعود کند.
در دومین بازی شنبه شب سنگال در خانه برابر ساحل عاج پیروزی یک بر صفر را با تساوی یک بر یک عوض کرد و با توجه به شکست 3 بر یک در بازی رفت، در مجموع دو بازی رفت و برگشت با نتیجه 4 بر 2 مغلوب شد تا ساحل عاج دومین تیم آفریقایی لقب بگیرد که به جام جهانی راه یافته است. موسی سوو (77 - پنالتی) برای سنگال و سولمان کالو (4+90) برای ساحل عاج در این بازی گل زدند.
برنامه ادامه دیدارهای دور برگشت از مرحله نهایی انتخابی جام جهانی در قاره آفریقا به شرح زیر است:
یکشنبه - 26/08/92
* کامرون - تونس
سهشنبه - 28/08/92
* مصر - غنا
* الجزایر - بورکینافاسو
بدین ترتیب حالا باید نام نیجریه و ساحل عاج را در کنار اسپانیا، انگلیس، روسیه، بوسنی و هرزگوین، هلند، ایتالیا، سوئیس، بلژیک، آلمان، شیلی، اکوادور، هندوراس، برزیل ، آرژانتین، کلمبیا، کاستاریکا، آمریکا، کره جنوبی، ژاپن، ایران و استرالیا نوشت.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....