خروج گاز از دریاچه سد مارون

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان با تائید خروج گاز از دریاچه سد مارون، اظهار کرد: حباب‌هایی روی قسمت‌های انتهایی دریاچه سد مارون مشاهده شده است.
کد خبر: ۶۰۸۸۵۲

علی رضانیا افزود: علت پدیده خروج گاز از دریاچه سد مارون هنوز مشخص نشده است، ولی آب‌آلودگی خاصی ندارد.وی با بیان این‌که بررسی‌ها برای تشخیص علت وقوع این حادثه همچنان ادامه دارد، گفت: این پدیده در استان جدید است، اما در تعدادی از سدهای خارج از کشور روی داده که منشأهای متفاوتی نظیر نفت، گاز و یا آتشفشان داشته است.

رضانیا ادامه داد: احتمال دارد که این پدیده که بیش از یک ماه است رخ داده، نتیجه یک سری فعل و انفعالات شیمیایی در لایه‌های زیرین زمین باشد، اما هنوز نتیجه قطعی حاصل نشده است.

مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان درباره احتمال تاثیر بهره‌برداری از میادین نفتی بالادست این منطقه توضیح داد: در اطراف این سد حوزه‌های نفتی وجود دارد و این مساله با مسئولان نفت و گاز مطرح شده است، اما در این زمینه نیز هنوز نتیجه‌ای به دست نیامده است.

این مقام مسئول با اشاره به این‌که کارشناسان سازمان آب و برق در حال بررسی و رصد موضوع هستند، اظهار کرد: بررسی نوع گازها هنوز ادامه دارد و نتیجه آنالیز گازها هنوز اعلام نشده است.

رضانیا با تاکید بر این‌که هیچ‌گونه مشکل سازه‌ای وجود ندارد، آلودگی آب مخزن سد را رد کرد و افزود: آنچه مسلم است این‌که هیچ‌گونه آلودگی در آب مخزن مشاهده نشده و جای نگرانی نیست. استفاده از آب مخزن نیز مشکلی ندارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها