رئیس سازمان بسیج دانش‌آموزی:

اردوی راهیان نور دانش‌آموزان نمره ندارد

حضور دانش آموزان در کاروان راهیان نور اختیاری است

مسئول سازمان راهیان نور بسیج اعلام کرد : حضور دانش آموزان در اردوی کاروان های راهیان نور کاملا اختیاری است.
کد خبر: ۶۰۸۸۲۹
حضور دانش آموزان در کاروان راهیان نور اختیاری است

سردار یعقوب سلیمانی در گفت‌وگو با واحد مرکزی خبر با اشاره به برخی تبلیغات منفی درباره راهیان نور افزود: تاثیرگذاری اردوهای راهیان نور در تقویت روحیه ایثار و شهادت باعث شکل گیری تبلیغات منفی درباره این اردوها شده است.

وی این تبلیغات را شبیه تبلیغات دشمن در زمان جنگ دانست و گفت: در زمان جنگ نیز دشمن تبلیغ می کرد که جمهوری اسلامی ایران با تعطیل کردن مدارس ، دانش آموزان را به جبهه اعزام می کند.

سردار سلیمانی افزود : در سال گذشته برنامه ریزی شده بود حدود یک میلیون نفر به اردوهای راهیان نور اعزام شوند اما حدود 670 هزار نفر به این اردوها اعزام شدند.

وی گفت : فضا سازی هایی صورت گرفته بود که از این دانش آموزان نمره کم خواهد شد اما اینگونه نبود.

سردار سلیمانی با درخواست از رسانه ها برای بررسی این موضوع گفت: از  330 هزار نفری که در اردوهای راهیان نور شرکت نکرده اند ، سوال شود که آیا از آنها نمره ای کم شده است یا خیر؟

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها