ته‌چین مرغ

مواد لازم: برنج آبکش شده به تعداد نفرات، برای هر نفر یک پیمانه سر خالی که در اینجا برای هشت نفر در نظر گرفته شده است.
کد خبر: ۵۹۵۵۳۵

گوشت مرغ 800 گرم، تخم‌مرغ پنج تا شش عدد، پیاز یک عدد متوسط، زرشک تفت داده شده دو قاشق سوپ‌خوری، خلال پسته و بادام به میزان لازم، بکینگ پودر یک قاشق مربا‌خوری، کره و روغن تقریبا 250 گرم، زعفران دم‌کرده نصف فنجان، نمک به میزان لازم، ماست 800 گرم.

طرز تهیه: ابتدا برنج را در حد آبکش بپزید و کنار بگذارید. گوشت مرغ را هم با یک عدد پیاز و نمک و کمی زعفران بپزید و پس از خنک شدن، آن را از استخوان جدا و به تکه‌های کوچک‌تری تقسیم کنید. بعد ماست، زعفران، بکینگ‌پودر و نصف روغن را با همزن خوب مخلوط کنید. در این مرحله برنج آبکش شده را به مواد اضافه و آرام آنها را مخلوط کنید. ظرف نسوز یا پیرکسی را آماده کنید. ته ظرف را کمی روغن بریزید. مقداری از برنج را به صورت صاف و یکدست در ظرف مورد نظر بریزید و با پشت قاشق یا کفگیر صاف و فشرده کنید و بعد تکه‌های مرغ را روی برنج بریزید، طوری که تمام سطح برنج با تکه‌های گوشت مرغ پوشانده شود و بقیه برنج را روی گوشت‌ها بریزید و دوباره آن را صاف و کمی فشرده کنید و بعد کمی روغن روی آن بریزید. در صورتی که بخواهید از فر برای پخت نهایی استفاده کنید، از قبل فر را گرم کنید و روی ظرف ته‌چین را با ورق فویل آلومینیومی بپوشانید و روی آن چند سوراخ ایجاد کنید که بخار برنج خارج شود ته‌چین را در دمای 175 درجه سانتی‌گراد به مدت یک ساعت در طبقه وسط فر قرار دهید.

هر چقدر زمان پخت بیشتر باشد ته‌دیگ آن ضخیم‌تر می‌شود و در صورتی که بخواهید غذا را روی گاز بپزید، آن را روی حرارت مستقیم گاز بگذارید و فقط برای این‌که بخار برنج باعث خمیر شدن آن نشود، از یک پارچه تمیز به‌عنوان در دمی استفاده کنید. بعد از آماده شدن، ته‌چین را در دیس مناسبی برگردانید و برش‌هایی به شکل لوزی یا مربع در آن ایجاد کنید. خلال بادام و پسته و زرشک را هم تفت داده، برای تزئین ​ روی آن بریزید. ته‌چین شما آماده سرو می‌باشد. بفرمایید. نوش جان.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها