سوریه به بازرسان سازمان ملل اجازه ورود داد

تلویزیون سوریه از توافق دولت این کشور با سازمان ملل متحد برای آغاز تحقیق درباره استفاده تروریست ها از سلاح شیمیایی در حومه دمشق خبر داد.
کد خبر: ۵۹۱۳۴۱
سوریه به بازرسان سازمان ملل اجازه ورود داد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، یکی از مسئولان وزارت خارجه سوریه از توافق دولت متبوعش با نمایندگان سازمان ملل در خصوص تحقیق فوری در مورد ادعای به کارگیری سلاح شیمیایی در 22 اوت گذشته (پنجشنبه 31 مرداد) توسط گروه تحقیق سازمان ملل به ریاست پروفسور آکی سلستروم خبر داد.

بنا بر این توافق، گروه تحقیق سازمان ملل پس از هماهنگی در مورد روز و ساعت انجام تحقیقات، اماکنی را که مورد  توافق قرار گرفته، مورد بررسی قرار خواهد داد.

این توافق در جریان دیدار ولید معلم وزیر امور خارجه سوریه و گروه اعزامی سازمان ملل متحد صورت گرفته تا دروغ بودن ادعای تروریست ها در مورد استفاده ارتش از سلاح شیمیایی به اثبات برسد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
دشواری معنا در عصر مجازی

 با دکتر ندا ملکی درباره تجربه زیسته، چالش‌های اجرای برنامه‌های معارفی، و نگرانی از زوال معنا در عصر شبکه‌های اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم

دشواری معنا در عصر مجازی

نیازمندی ها