علی اکبریان در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: اخیرا برنجهای خارجی بیکیفیت را در کیسههای هاشمی میریزند و به عنوان برنج ایرانی باکیفیت به همان قیمت میفروشند که چنین تقلبهایی در بازار برنج، نقش معتمدین را بیش از پیش برای مصرفکنندگان پررنگ میکند.
وی افزود: مخلوط کردن برنج مرغوب و بیکیفیت را کسانی انجام میدهند که در ورودی شهرهای برنجخیز کشور مانند آمل و قائمشهر با وانتنیسانهای خود به عرضه برنجی میپردازند که هیچ شناسنامه و هویتی ندارد. این برنجها خطرناک هستند چرا که شناسنامه و مشخصات فنی ندارند.نایبرئیس انجمن برنج گفت: برنج را باید به دو دسته تقسیم کرد برنجهای کیفی و دیگری پرمحصول که هریک مشکلاتی هم دارند. برنج کیفی شامل ارقامی مانند طارم، صدری و هاشمی است که عطر و بوی خاص آن را نمیتوان در هیچ نقطهای از جهان پیدا کرد.
اکبریان ادامه داد: برای تشخیص کیفیت برنج ایرانی در وهله اول مردم باید برنج را از معتمدین و مغازههایی که به آنها اعتماد دارند بخرند چرا که برنجی که از شالیکوبیها خارج میشود بدون واریته است و تخلیطی در آن صورت نمیگیرد. اما اگر تقلبی صورت میگیرد پس از دست به دست شدن برنج بعد از کارخانه های شالیکوبی تا بازار مصرف است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در ترکیه در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
هنرمندان در گفتوگو با «جامجم» از مؤلفههای هنری و فردی شخصیت زندهیاد ناصر مسعودی میگویند
امیر دریادار شهرام ایرانی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» به مناسبت روز ملی جزایر سهگانه مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس انجمن متخصصان بیماریهای عفونی بررسی کرد