مواد لازم: ماهی پاک شده ( یکی از ماهی‌های سنگسر، شیر یا حلوا): سه تا چهار قطعه برش داده شده اندازه کف دست سیر : پنج تا شش عدد پیاز: یک عدد
کد خبر: ۵۸۷۴۴۲

سبزی قلیه ماهی شامل گشنیز و شنبلیله: 300 گرم

فلفل قرمز یا سیاه: یک قاشق چایخوری

رب‌گوجه: 2 قاشق غذاخوری

تمر​هندی: یک بسته 200 گرمی

طرز تهیه: ماهی‌ها را تمیز کنید، سپس بشویید و خشک کنید. سبزی‌ها را ریز خرد کنید. سپس سیر و پیاز را در یک ظرف قابلمه تفت دهید. سبزی‌ها را به سیر و پیاز بیفزایید و بعد از سرخ شدن، ماهی‌ها را به آن اضافه کنید. نمک و فلفل و زردچوبه را هم بریزید و اجازه دهید مواد با هم خوب مخلوط شود. تمر هندی را با دو لیوان آب خوب مخلوط کنید و سپس آن را صاف کنید.آب تمر هندی را به مواد قلیه ماهی اضافی کنید و بگذارید با شعله ملایم بپزد و به غلظت کافی برسد. دقت کنید این خورش نباید خیلی پر آب باشد و مقداری هم تندی آن بیشتر از غذاهای معمولی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها