در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سبزی قلیه ماهی شامل گشنیز و شنبلیله: 300 گرم
فلفل قرمز یا سیاه: یک قاشق چایخوری
ربگوجه: 2 قاشق غذاخوری
تمرهندی: یک بسته 200 گرمی
طرز تهیه: ماهیها را تمیز کنید، سپس بشویید و خشک کنید. سبزیها را ریز خرد کنید. سپس سیر و پیاز را در یک ظرف قابلمه تفت دهید. سبزیها را به سیر و پیاز بیفزایید و بعد از سرخ شدن، ماهیها را به آن اضافه کنید. نمک و فلفل و زردچوبه را هم بریزید و اجازه دهید مواد با هم خوب مخلوط شود. تمر هندی را با دو لیوان آب خوب مخلوط کنید و سپس آن را صاف کنید.آب تمر هندی را به مواد قلیه ماهی اضافی کنید و بگذارید با شعله ملایم بپزد و به غلظت کافی برسد. دقت کنید این خورش نباید خیلی پر آب باشد و مقداری هم تندی آن بیشتر از غذاهای معمولی است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد