450 هزار دانش آموز انگلیسی مدرسه گریزند!

جام جم آنلاین: براساس مطالعات جدید بالغ بر 450 هزار کودک انگلیسی روزانه از مدرسه می گریزند و در حالی که عمده آنها به بهانه بیماری مرخصی می گیرند قریب به 50 هزار نفر دیگر در خیابان ها ولگردی می کنند.
کد خبر: ۵۸۵۶۹

این مطالعه که توسط اداره بازرسی ملی انگلیس به عمل آمده نشان می دهد که عامل اصلی فرار کودکان از مدرسه نگرش منفی والدین آنها به سیستم آموزشی این کشور است که تاثیر مستقیمی بر دانش آموزان آنها دارد.
بر همین اساس تغییر این رفتار در کودکان بسیار مشکل و تقریبا بدون همکاری والدین غیرممکن است.
در این مطالعه تاکید شده که والدین باید به حضور دانش آموزان خود در کلاس درس اهمیت ویژه ای بدهند و درک کنند که عدم حضور کودکان آنها در مدرسه می تواند پیامدهای وخیمی برای آنها به همراه داشته باشد.
در همین حال استفن توایگ وزیر مدارس انگلستان در گفتگو با روزنامه سان تاکید کرد که دو درصد از کل دانش آموزان انگلیسی به شدت مدرسه گریز هستند و هیچ بهانه ای برای عدم حضور در کلاس های درس ندارند.
محققان هشدار داده اند دانش آموزانی که بیش از حد از مدرسه غیبت می کنند بیشتر در معرض خطر افت تحصیلی و یا عدم موفقیت در کسب مدرک هستند و از سوی دیگر به احتمال زیاد بیش از سایرین و خیلی زودتر جذب باندهای گانگستری و تبهکاری می شوند و آینده تیره ای در انتظار آنها است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها