درگیری های مرگبار در شبه جزیره سینا

جام جم آنلاین: مقامات پلیس مصر اعلام کردند روز شنبه 5 فوریه در جریان یک عملیات پلیس در مرکز شبه جزیره سینا دو نفر مظنون تحت تعقیب به دلیل دخالت در حملات 7 اکتبر در شبه جزیره سینا به قتل رسیدند.
کد خبر: ۵۸۵۳۰

به گزارش رادیو بین المللی فرانسه ، مقامات پلیس مصر گفتند محمد صالح فلیفل و حمد جمعه جمعان 2 نفر از مظنونان تحت تعقیب به دلیل حملات 7 اکتبر در شبه جزیره سینا روز شنبه در حمله ماموران پلیس کشته شدند. آنها آخرین افرادی بودند که مظنون به دخالت در این حملات محسوب می شدند.

مقامات پلیس مصر اعلام کردند روز شنبه 5 فوریه در جریان یک عملیات پلیس در مرکز شبه جزیره سینا دو نفر مظنون تحت تعقیب به دلیل دخالت در حملات 7 اکتبر در شبه جزیره سینا به قتل رسیدند

به گفته پلیس 10 نفر در این حملات دست داشتند که 2 نفر از آنها در جریان حملات کشته شده و 5 نفر دستگیر شدند اما 3 نفر از آنها به ناحیه کوهستانی شبه جزیره سینا در مناطق اعراب چادرنشین فرار کردند.
پلیس از چند هفته پیش عملیات تعقیب این افراد را در این منطقه آغاز کرده بود. در عین حال, درگیری هایی میان پلیس مصر و اعراب چادرنشین در جریان این مدت در شبه جزیره سینا رخ داده است که در جریان آن تعدادی از چادرنشینان و ماموران پلیس مصر کشته و مجروح شدند.
گفته می شود نیروهای مصری هم اکنون صدها عرب چادرنشین را در این منطقه محاصره کرده اند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها