کاهش 2 درجه ای دمای تهران

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور از بارش باران در برخی نقاط کشور از جمله استان‌های آذربایجان غربی و شرقی، گلستان و خراسان شمالی خبر داد و گفت: دمای تهران روز سه‌شنبه با دو درجه کاهش نسبت به امروز حداکثر 36 درجه و حداقل 23 درجه خواهد بود.
کد خبر: ۵۸۳۹۰۹
کاهش 2 درجه ای دمای تهران

عبدالرضا امیدوار شهری در گفت‌وگو با خبرنگار «محیط زیست» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، افزود: بر اساس نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی در سه روز آینده در سواحل دریای خزر، ارتفاعات البرز، مناطق شمالی شمال غرب، شمال شرق و برخی مناطق استان‌های فارس، سیستان و بلوچستان و هرمزگان ابرناکی، بارش باران و گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: در این مدت دمای هوا در نوار شمالی کشور تا حدودی کاهش می‌یابد. همچنین طی سه روز آینده وقوع پدیده باد و گرد و خاک در برخی مناطق جنوب غرب و غرب باعث کاهش کیفیت هوا خواهد شد.

به گفته مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور، در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه دریای خزر و از دوشنبه تا چهارشنبه خلیج‌فارس و دریای عمان مواج خواهد بود.

امیدوار شهری بیشترین دمای تهران را در روز دوشنبه با حداکثر 38 درجه سانتیگراد و حداقل 24 درجه سانتیگراد اعلام کرد و گفت: در روز سه‌شنبه دمای هوای تهران حداکثر 36 درجه و حداقل 23 درجه سانتیگراد خواهد بود که این دما در روز چهارشنبه نیز در همین میزان باقی خواهد ماند. (ایسنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها