پس از شکست ملوان بندر انزلی

اسکوکیچ: بعد از باخت گریه نمی کنم

اسکوکیچ سرمربی تیم فوتبال ملوان انزلی پس از شکست تیمش در هفته نخست لیگ برتر گفت: با برد تیم می‌خندم اما بعد از باخت گریه نمی‌کنم.
کد خبر: ۵۸۲۷۹۳
اسکوکیچ: بعد از باخت گریه نمی کنم


دراگان اسکوکیچ پس از شکست یک بر صفر برابر ملوان صبای قم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازی را بد شروع کردیم و اشتباهات زیادی به خصوص در 20 دقیقه اول داشتیم، پس از آن هم یک بازیکن ما اخراج شد و در این هوای گرم بازی با یک بازیکن کمتر سخت است. به حریف بابت پیروزی تبریک می‌گویم و قطعاً انسجام تیمی ملوان در آینده بهتر خواهد شد. در بازی اول باختیم اما اتفاق خاصی رخ نداده است، من بعد از برد می‌خندم اما بعد از باخت گریه نمی‌کنم.

وی افزود: فکر می‌کنم گرمای هوا روی بازی ما هم بی‌تأثیر نبود بازیکنان ما با اینکه 10 نفره شدند خوب کار کردند می‌خواستیم گل خورده را جبران کنیم اما با یک بازیکن کمتر کار سختی داشتیم.

اسکوکیچ تصریح کرد: من همیشه برای برد می‌آیم و بعد از باخت در این بازی هفته آینده باهوش‌تر می‌شویم و برای پیروزی تلاش بیشتری می‌کنیم.

سرمربی ملوان در مورد نحوه قضاوت داور گفت: دوست ندارم در این مورد صحبت کنم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها