پیشخوان

جاذبه‌های گردشگری

این کتاب به قلم سعید داغستانی و به همت انتشارات مهکامه منتشر شده است. کتاب مذکور به تفصیل و با نگرشی همه‌جانبه درباره جاذبه‌های گردشگری به بحث و کنکاش پرداخته و تلاش کرده تمام نظریاتی که در این رابطه وجود دارد، به رشته تحریر درآورد.
کد خبر: ۵۷۷۹۶۹

بررسی‌های ذکر شده خواننده را به درک این مفاهیم قادر می‌سازد: نگرش‌ها و نظریات مختلف در رابطه با جاذبه‌های گردشگری مدیریت و برنامه‌ریزی جاذبه‌های گردشگری از تئوری تا عمل شاخص‌ها، معیارها و تکنیک‌های مدیریت و برنامه‌ریزی جاذبه‌ها .

ماهنامه ویژه خطوط پروازی

این ماهنامه تخصصی که در زمینه گردشگر منتشر می شود با نگاهی نو به صنعت گردشگری سعی کرده مخاطبان خود را راهنمایی کند. یکی از ابتکارهای دست اندرکاران ویژه نامه خطوط پروازی در این است که با بررسی فرهنگ و سینمای کشورهای مختلف به معرفی جاذبه های گردشگری آن کشور پرداخته است. آخرین شماره این ماهنامه که تیرماه امسال منتشر شده سعی کرده به صنعت گردشگری کشور هندوستان با استفاده از جاذبه سینمای آن بپردازد و از معرفی غذا و دیگر جاذبه های جهان نیز غافل نشود.

Ultratravel

اگر اهل مسافرت های دریایی هستید و دنبال جاذبه ها این گونه می گردید بی تردید با کشور اندونزی آشنایی دارید و از دیدنی های آن آگاه هستید.

اولترا تراول ماهنامه ای است که در کشور انگلستان منتشر می شود و به عنوان ماهنامه ای بسیار معتبر در زمینه گردشگری در دهکده جهانی شناخته شده است. در آخرین شماره این مجله که تابستان امسال منتشر شده است بیشتر از جاذبه های گردشگری دریایی می خوانیم و با جاذبه های ناشناخته دریایی جنوب شرقی آسیا و کشور اندونزی آشنا خواهیم شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها