رمال شیاد، خوشبختی می‌فروخت

فرد شیادی که با فریب مردم و به بهانه رمالی اخاذی می‌کرد، در قم دستگیر شد.
کد خبر: ۵۷۲۰۵۹

به گزارش پایگاه خبری پلیس،‌ سرهنگ مهدی قدمی، رئیس پلیس آگاهی استان قم در این باره گفت: در پی دریافت خبری مبنی بر دعانویسی و رمالی توسط فردی در یکی از محلات استان، موضوع در دستور کار ماموران قرار گرفت.

وی افزود: با شروع تحقیقات، متهم که دارای 9 فقره سابقه کیفری بود، دستگیر و از مخفیگاه وی20 بسته دعا و وسایل رمالی و مقداری مواد مخدر از نوع تریاک و هروئین کشف شد.

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان قم با اشاره به اعتراف متهم، تصریح کرد: افراد زیادی از زن و مرد برای دعانویسی به این فرد مراجعه کرده و نامبرده نیز با سوءاستفاده از لقب سید از آنها کلاهبرداری می‌کرد که با شناسایی مراجعان، متهم با قرار قانونی روانه زندان شد.

سرهنگ مهدی قدمی خاطرنشان کرد: برخی افراد با اعتقاد به خرافات، گرفتار رمالان می‌شوند که لازم است شهروندان با هوشیاری بیشتر، در صورت مشاهده فعالیت چنین کلاهبردارانی، موضوع را به پلیس گزارش دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها