باز هم پای یووه و میلان در میان است؛

سری آ ایتالیا و باز هم ننگ تبانی

در حالی که مدت زمان زیادی از پایان فصل گذشته سری آ ایتالیا بیشتر نمی گذرد باز هم بحث بر سر تبانی در رقابتهای لیگ این کشور مطرح شد تا روزهای پرتنشی در انتظار فوتبال ایتالیا باشد.
کد خبر: ۵۶۹۹۴۶
سری آ ایتالیا و باز هم ننگ تبانی


به گزارش سایت جام جم ورزشی ؛ مدارک و مستنداتی به فدراسیون فوتبال ایتالیا و مقامات قضایی ایتالیا تحویل داده شده است که این مستندات حاکی از چند تبانی در جریان فصل اخیر سری آ ایتالیاست. از آنجایی که این مستندات مورد تایید قرار نگرفته است نام تیم هایی که متهم به تبانی شده اند هنوز اعلام نشده است اما به نظر می آید که باز هم پای میلان و یوونتوس در میان است. برخی از رسانه های محلی رم نیز لاتزیو و ناپولی را دیگر تیم هایی می دادند که نامشان در میان متهمان تبانی دیده می شود.
بر اساس این گزارش چند روزی وقت لازم است تا تحقیقات لازم در اینباره انجام شود تا با صراحت بیشتری در این رابطه صحبت شود.
پرونده تبانی چند سال گذشته در ایتالیا سر و صدای بسیار زیادی بر پا کرد که بر اساس آن یوونتوس و میلان به عنوان متهمان اصلی تبانی با جرایمی بسیار سنگینی روبرو شدند. اولی به سری B  سقوط و دومی با امتیاز منفی لیگ فصل آینده را آغاز کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها