به گزارش سایت جام جم ورزشی؛ آنچلوتی به مسئولان باشگاه پاری سن ژرمن پیغام داده که حاضر است باقی مانده قرار داد خود را بخرد هر چند اگر او واقعا بخواهد این کار را بکند قطعا رئال مادرید به او کمک می کند. سرمربی کنونی پاری سن ژرمن که از ماه مارس به عنوان جانشین مورینیو در رئال مادرید معرفی شده است تا امروز برای جلب رضایت مسئولان تیم پاریسی برای این انتقال ناکام بوده و سران باشگاه رئال هم تا امروز نتوانسته اند پاری سن ژرمن را راضی کنند.
رییس باشگاه پاری سن ژرمن یعنی ناصر الخلیفه همچنان پافشاری می کند که آنچلوتی باید بماند و اگر بخواهد برود باید غرامت سنگینی بپردازد.
مارکا گزارش داد که رئال تا همین چند مدت پیش حاضر بود که برای به خدمت گیری آنچلوتی 4 میلیون یورو بپردازد اما اکنون این رقم را افزایش می دهد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
وزیر اسبق خارجه لبنان در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
«جامجم» در گفتوگو با کارشناسان از پیامدهای ناگوار قاچاق حیات وحش برای محیط زیست کشور گزارش میدهد
یوسف افشارنیا در گفتوگو با «جامجم» از تدابیر و تمهیدات این استان برای پیادهسازی رویداد «ایران جان» گفت
دکتر منصوری لاریجانی معتقد است زنان در قرآن منشأ سکینه، یعنی آرامش، امنیت و ثبات معرفی شدهاند