به گزارش واحد مرکزی خبر ، سرلشکر سید حسن فیروزآبادی امروز در مراسم افتتاح خبرگزاری دفاع مقدس در آستانه سالروز آزاد سازی خرمشهرگفت : دفاع مقدس در صحیفه دل و اندیشه پدیدآورندگان آن و مردم فهیم جامعه ، گفتنی های بسیار دارد که باید فرصت طرح و بیان آنها به نحو مطلوبی فراهم شود.
وی شکل گیری خبرگزاری دفاع مقدس را اقدامی بجا و سازنده خواند و از مسئولان آن خواست با پرداختن به امور رسانه ای مبتنی بر حفظ و ارتقای ارزش های الهی در تبیین فرهنگی دفاع مقدس نقش موثری ایفا کنند.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح همچنین بر ضروت حرکت و جهت گیری فعالیت های فرهنگی و تبلیغی، پژوهشی و علمی بر اساس نمونه ها و الگوهای عینی و تجسم یافته در دوران دفاع مقدس تاکید کرد.
سرلشکر فیروزآبادی با توصیه به بهره گیری از دیدگاه صاحبنظران ، استادان متعهد علوم ارتباطات، جامعه شناسان و روان شناسان و سایر تخصص ها در خبرگزاری دفاع مقدس ، داشتن راهبرد فرهنگی، برنامه های عملیاتی و تمهیدات لازم برای جلوگیری از هرگونه تحریف را ضروری دانست.
وی همچنین از مسئولان خبرگزاری دفاع مقدس خواست گسترش فرهنگ دفاع مقدس در میان مخاطبان عام و خاص را در اولویت قرار دهند.
در ادامه این مراسم سردار سرتیپ کارگر رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گفت: وظیفه بنیاد حفظ ، نشر و ترویج فرهنگ مقاومت ، ایثار و شهادت و جلوگیری از تحریف ارزش های دفاع مقدس است.
وی گفت: یکی از وظایف خبرگزاری دفاع مقدس پاسخگویی در خصوص مسائل دفاع مقدس و کارهای پژوهشی در این باره است.
اشتهاردی مدیرعامل خبرگزاری دفاع مقدس نیز در سخنانی گفت: بخش های جهاد و شهادت ، حماسه و پایداری ، فرهنگ مقاومت از جمله اولویت های این خبرگزاری است.
وی گفت: دشمن شناسی ، راهیان نور، سبک زندگی شهدا ، خانواده شهدا ، نخبگان جامعه ایثارگری ، پژوهش از جمله مواردی است که در دستور کار قرار دارد.
حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در سخنانی با تبریک ولادت حضرت علی (ع) گفت: براساس فرمایش حضرت امام خرمشهر را خدا آزاد کرد زیرا در آن زمان همه کشورهای اروپایی و ارتجاع عرب و آمریکا دست به دست هم داده بودند تا در مقابل نظام اسلامی بایستند اما عاجز شدند.
وی با بیان اینکه خبرگزاری دفاع مقدس مرجعی خواهد شد برای اخبار دفاع مقدس افزود: ای کاش این روحیه ایثار و مقاومت همیشه وجود داشت زیرا هر زمانی که بر این باور و اعتقاد پایبند بودیم به پیروزی رسیدیم اما عده ای خیال می کنند با امضا قطعنامه همه چیز تمام شد.
حسینی گفت: باید فرهنگ دفاع مقدس بیان شود تا به فراموشی سپرده نشود و باید از هر ابزاری از جمله هنر، سینما، فیلم در این زمینه اقدام کرد و دلاوری های دوران دفاع مقدس را به تصویر کشید.
وزیر فرهنگ افزود: اگر می خواهید در مسائل سیاسی ، اقتصادی، اجتماعی و بین المللی موفق شویم باید به این ارزشها پایبند باشیم زیرا اگر اندکی فاصله گرفتیم نتیجه آن آسیب به کشور شد.
در این مراسم سردار علی فضلی جانشین سازمان بسیج مستضعفین نیز حضور داشت .
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جامجم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهمترین چالشهای پیشرو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد
سیدعبدالله صفیالدین، نماینده حزبالله در ایران: