بهار باغداران بویراحمد، پاییزی شد

این روزها بهار باغداران بویراحمد و دنا رنگ پاییزی به خود گرفته و با کاهش شدید و یکباره دمای هوا و سرمازدگی باغات، خسارت زیادی به روستاییان و باغداران استان کهگیلویه و بویراحمد وارد شده است.
کد خبر: ۵۶۲۵۰۸

کی سهراب ، از باغداران تنگ سرخ بویراحمد با بیان این‌که همه مردم این روستا باغدارند و از این راه معیشت می‌کنند، به مهر گفت: با سرمازدگی درختانمان دیگر امیدی به آینده نداریم، چقدر برایشان زحمت کشیدیم تا قد علم کنند و شاخ و برگ و میوه دهند. کی سهراب افزود: هیچگاه چنین سرمایی در بهار ندیده بودیم که این گونه یک‌شبه صدها هکتار باغ گردو را از بین ببرد. در همین حال رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد میزان خسارت وارد شده به بخش کشاورزی استان در پی سرمازدگی را 42میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: سرمازدگی به 17هزار و 693 هکتار باغ خسارت وارد کرده است.

سیدیعقوب موسوی افزود: این خسارت‌ها به باغات مناطق سردسیر و معتدل شهرستان‌های بویراحمد، دنا، کهگیلویه و چرام و باشت وارد شده است. موسوی اظهار کرد: در پی این سرمازدگی به باغات سیب، مرکبات، هسته‌داران، گردو، انگور، زیتون، بادام و انار استان خسارت جدی وارد شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها