
به گزارش روز دوشنبه جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی رادیو اقتصاد، اتابکی رییس اتحادیه کارفرمایان صنعت سیمان در مصاحبه با رادیو اقتصاد گفت: در یک سال اخیر حدود 14 میلیون تن سیمان هم صادر شده است.
وی افزود: در هشت سال اخیر سرانه تولید سیمان از 450 کیلوگرم به 950 کیلوگرم رسیده و ایران چهارمین کشور در تولید سیمان است.
اتابکی تصریح کرد: بررسی زمین شناسی ایران نشان می دهد که در همه جای کشور مزیت ایجاد و توسعه صنعت سیمان وجود دارد.
رییس اتحادیه کارفرمایان صنعت سیمان با بیان اینکه مقاومت ساختمان های سیمانی بیشتر از فلزی است، اظهارداشت: با توجه به اینکه در سیمان صادرکننده و در بخش فولاد واردکننده هستیم، منطقی و عقلایی است که در صنعت ساختمان از سیمان و مصالح سیمانی بیشتر استفاده شود.
اتابکی تصریح کرد: متناسب با اقلیم کشور، سیمان های ویژه تولید می کنیم و آمادگی داریم سیمان های سفارشی هم تولید کنیم و سیمان های نفتی را هم می توانیم تولید کنیم.
وی افزود: در راه سازی هم در قسمت هایی که بیش از پنج درصد شیب دارد باید از سیمان بتن استفاده کنیم.
رییس اتحادیه کارفرمایان صنعت سیمان گفت: ساماندهی قیمت ها نیز به رقابت در تولید و کیفیت کمک خواهد کرد و هم اکنون 69 کارخانه سیمان داریم که می تواند نیاز کشور را در هر شرایطی تامین کند.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد