محکومان در یک فقره از جرایم خود با بستن دست‌وپای مردان، چند زن را مورد آزار و اذیت قرار داده بودند

حکم اعدام 3 سارق مسلح تائید شد

حکم اعدام سه عضو باند دزدان مسلح که مجموعه ای از جرایم خشن را در پرونده خود داشتند، در دیوان عالی کشور تائید شد.
کد خبر: ۵۵۱۹۵۹

اعضای این باند شبانه با ورود به باغی، مردان را گروگان گرفته و زنان را مورد آزار و اذیت قرار داده بودند.

به گزارش مهر، ماموران پلیس آگاهی استان فارس از چندی پیش در جریان حمله سارقان مسلح به باغ‌های اطراف روستاهای تفیهان و محمودآباد قرار گرفتند. دزدان مسلح پس از ورود به باغ با تهدید سلاح، اموال افراد حاضر در باغ را سرقت می‌کردند.

سارقان در یکی از سرقت‌های خود شبانه وارد باغ‌ ویلایی منطقه کوهپایه شده و افراد حاضر در محل را با سلاح تهدید کردند.

دزدان مسلح در حال سرقت پول‌های آنها بودند که یکی از افراد داخل باغ به نام جمال به سوی آنها حمله کرده که یکی از سارقان مسلح با شلیک گلوله وی را به قتل رساند.

اعضای این باند همچنین سوم آبان سال 87 وارد باغی در نزدیکی نیروگاه سیکل ترکیبی شده و با تهدید سلاح، افراد را با خودرو به کوهی در آن حوالی منتقل کردند. آنها پس از کتک زدن گروگان‌های خود، دستان مردان را در منطقه‌ای دور افتاده بسته و دختران را به محل دیگری برده و مورد آزار و اذیت قرار دادند.

با افزایش شکایت‌ها از اعضای این باند، تحقیقات گسترده‌ای در این زمینه آغاز شد و چهار نفر به نام‌های علیرضا، مجتبی، ایوب و ابراهیم در این رابطه دستگیر شدند.

دزدان در بازجویی به سرقت مسلحانه از باغ‌های کوه‌های کوار، کوشک، بیدک، بیدزرد و دوراهی ده شیخ و همچنین قتل جمال اعتراف کردند. آنها اعتراف کردند از اتباع افغان با تهدید سلاح زورگیری می‌کردند.

یکی از سارقان به نام ایوب در بازجویی گفت: من و ابراهیم با موتورسیکلت به منطقه سیاخ دارنگون رفته بودیم که هنگام برگشت موتورمان پنچر شد و دیدیم یک دستگاه پژو 405 در بیابان پارک شده است.

وقتی جلوتر رفتیم، دختر و پسر جوانی را داخل ماشین دیدیم. ابراهیم با تهدید سلاح دست و پای پسر جوان را بست و او را در صندوق عقب پژو گذاشتیم. وقتی به کوار رسیدیم، ابراهیم برای تهیه غذا به شهر رفت و من مراقب دختر و پسر جوان بودم که ناگهان پسر جوان دست‌های خود را باز کرد و با سنگ ضربه‌ای به سرم زد. او سپس سلاحم را گرفت و همراه دختر از محل فرار کردند.

در ادامه، پرونده اعضای این باند با صدور قرار مجرمیت و کیفرخواست به دادگاه انقلاب شیراز فرستاده شد.

در جلسه محاکمه، نماینده دادستان با تشریح کیفرخواست گفت: در این پرونده اتهام علیرضا و مجتبی مبنی بر محاربه از طریق شرکت در یک فقره سرقت مسلحانه همراه با آزار و اذیت منتهی به قتل جمال و مشارکت در 9 فقره سرقت مسلحانه دیگر موضوع شکایت 48 نفر و همچنین مشارکت در دو فقره سرقت مسلحانه اموال اتباع افغان و دست بردن به سلاح و ارعاب مردم و مشارکت در آدم‌ربایی و ضرب و جرح عمدی، حمل و نگهداری سلاح جنگی، ورود به عنف با سلاح، تمرد نسبت به ماموران و تخریب عمدی خودروی ماموران پلیس راه است.

اتهام ابراهیم و ایوب نیز مبنی بر محاربه از طریق مشارکت در دو فقره سرقت مسلحانه همراه با آزار و اذیت موضوع شکایت هفت نفر، دست بردن به سلاح و ارعاب مردم، مشارکت در آدم‌ربایی و خرید و فروش سلاح‌های جنگی به صورت غیرمجاز است.

قاضی دادگاه پس از محاکمه چهار عضو این باند و دفاعیات آنها با استناد به ماده 183 و تبصره ذیل آن، ماده 185 بند (الف) ماده 189 و نیز بند (ب) ماده مذکور و نیز مواد 190، 194 و 120 قانون مجازات اسلامی علیرضا، مجتبی و ابراهیم را به اعدام محکوم کرد. ایوب نیز به تبعید به مدت 15 سال در زندان سیستان و بلوچستان محکوم شد.

قاضی عمرانی، رئیس اداره دفتر دیوان عالی کشور با اشاره به این خبر گفت: با اعتراض متهمان، پرونده برای رسیدگی به دیوان عالی کشور فرستاده شد که قضات دیوان عالی کشور پس از بررسی حکم متهمان و لایحه دفاعیه آنها، حکم مجازاتشان را تائید کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها